Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako... samo vi prdite preko neta... sto je moguce vishe... :)
nema vise donacija, nema hare i majke sve pokrckali, na niske smo grane spali a kome sad da se zali. konjusar nam ne da nista, sad smo ne truba, nego pista!!!
opet strajkuju, opet bi sa budjeta, ovom carsijom, karavan saraj, sejtan seta!!!
gdje vam nestadose majke sre.brenice, nesto ih nama u zadnje vrijeme, a nema ni fate, da se ukostac sa ekonomijom i akcijom kupuj domace uhvate?
oni samo pokusavaju promijeniti promijenjenu istoriju. nista nego da dodje na svoje, kako treba. nista lose u tome. nece nama krojiti istoriju neki tu lazljivci sto su naucili lagati od turaka pa na tome zasnivaju svoju privredu. osnovnu djelatnost, laz.
istoriju ti je promijenio turko sto ti je nani gurko, a i didi, kog se sada stidis.
ne brini jarane, i onako nemas para da kupis bilo sta.
NE KUPUJTE NI HRVATSKE PROIZVODE.... OD NJIH KOJI POKUSAVAJU PROMIJENITI ISTORIJU I PRIKRITI SVOJE ZLOCINE
ti burazeru si heroj!! mozda najveci patriota kojeg sam ikada vidio.... ti si na djelu drugi samo pricaju suplje !!! samo nastavi druze