Radi ubrzanja procesa
0
Ratku Mladiću skraćena optužnica
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih mu po tim kriterijima skratio i kolac, pa umjesto od metar zabio mu samo pola metra kolca u šuppak
@SRB-IN Idi BRE \"srb-in\"e, grmalju Bosanski, zivi zivot, ne spavaj na BiH stranicama.....a sto se tice zloci.naca, nema veze kolika im je kazna, oni ce u istoriji biti zapisani kao ZLO*CINCI....moguce i ti izmedju njih;-)
@maya zamisli sta mi mislimo o samozvanim nacijama koje u samo jednmom vijeku tri puta promjene svoj naziv da umres od smijeha :) a ja sam Srbi preko deset koljena unazad a it Bosnjakinja, tata ti bio musliman a dedo Srbin ili Hrvat :) pradjed bio p o tu r i c a...itd, itd :)
Hehehe, Danas svaki pravoslavac (u BIH) se naziva \"srbin\".....fujjjjjjjjjjjj PS nemojte pas.cadi vrijedjati druge pravoslavne narode!!!
Hej turci locirani ste svi AK-47,mk5,kako ovo,a za tebe Mayo imam 8 inča u jednom komadu.Razmisli malo?????
Šta da vama pišem po čemu je heroj????Vi imate svoje i mi ih ne pljujemo.Heroj je što vas je spasijo od nestanka sa ovih prostora.Da ste ovakvi bili u ratu daleko bi vi dogurali.Samo lelečete pih sram vas bilo.Za Kralj i otadžbinu.
poklonici dvije ukrštene daske se diče ovim usrranim re.t.a.r.d.o..m...gdje ode sva ona sila i \'erojstvo junačko ?? šta bi sa onakvog silnog serbskog junaka i delije ?? serre i piša u gaće a da i ne zna... dao Bog pa ti nama đenerale poživio još 30 godina, i raspadao se i crvao a ne mogao umrijeti... a na Onom svijetu čeka te još bolji doček !
@Maya ne psuj ne dolici ti :)
@SRB-IN Posto ja volim \"skracene\", onda neka ti se mama.......one cjelosne, smrdl.jive.... Inace, da nije bilo \"vas\" ne bi ni ovi \"drugi\" bili:-))) PS popi*sam ti se na genocidnu nakazu, kojim se vi brdjani ponosite...fujjjjjjjjjj
KOMENTARI DOZVOLJENI NA OVOM CLANKU?! STVARNO?! I CUJ MOLIM TE SKRACENA MU OPTUZNICA. A DA JE UKINITE SASVIM?! PROGLASITE GA LUDIM, TO JE VAM JE NAJBOLJA OPCIJA.
@mayo mozes samo da mi se naglabas penisa cijelog ne skracivanog :)
pokusacu a do tebe hoces li imati kapaciteta da shvatis u gradjanskom ratu kakav je nesmunjivo bio nas a ne kako neki tvrde \"agresija\", jedni hoce da uniste druge, odnosno da nametnu svoj sistem...da nije bilo generala Mladica, danas bi se u svim obdanistima u BiH ucila vasa vjeronauka, sto mi naravno ne zelimo svaki trg bi se zvao Alija Izetbegovic, trotoari bi bili zeleni umjesto crkvi nicale bi dzamije...sve to mi nismo zeljeli...borili se i izborili za R e p u b l i k u Srpsku...u njoj zivimo onako kako mi zelimo...jel kapiras? evo na primjer na ovom sajte ne mozes napisati R e pu b l i k a Srpska sastavljeno, moderator je to blokirao...sta ti mislis zasto?
@SRB-IN i FOČA Možete li mi samo navesti po čemu je ovaj za vas heroj? Na osnovu tog odgovora ću skontati jeste li umno bolesni ili ne!!!!!!!!!!
NE S.E.R..IT..E OVUDA NEGO SE VOLITE NEGO IMAL KOJA DA BI SE UDALA U SARAJEVO POZZ SVIMA
eto vi cete odredjivatio ko je zasluzio da zivi a ko ne :) zna se ko je gospodar Balkana i u cim su rukama bili vasi zivoti nezahvalnici jedni :)
Dragi Đenerale izdrži pravda je spora ali dostižna.Pozdrav iz tvoje Foče.Do konačne slobode \"Za krst časni i slobodu zlatnu\".