Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz ovog teksta, vidis da su Srbi obicne pi*ketine , kad god su imali prijetnju da bi im se moglo odgovorit oruzanim napadom oni su se povlacili, STA BI SE TEK DESILO DA SMO IMALI ODGOVARAJUCE ORUZJE? A NE SAMO LOVACKE PUSKE!
puno je do tokija - da vam ne pozli od tolikog zalogaja?
Koliko je bush pobio muslimana?? .. pa mu se ne sudi, ili koliko je UN pobio muslimana pa im se ne sudi :) zato sto su veći mangupi pa im se može , tako da nemojte zamjerit jednom Mladiću , on je mali crvić koji je pojeo jabuku, a ta jabuka se nažalost zove Srebrenica.
DOŠAO DJAVO PO SVOJE !
ne bi bilo lose da se dobro napati prije smrti,to mislim i za sve ostale krivce sa svih strana...u tom slucaju bi pravda bila zadovoljena a ne sa tim sto dobiju po 10ak godina u luksuznim zatvorima
Nabijem i tebe i tvoj sh.ehadet na međunožje.) Juče postao islamac a nešto folira; e to je ono zašto vam se svi smijemo:)) Do juče komunjare a sada veliki poznavaoci islama i vjere:)
hehee znao sam,pr.ovokativno srpsko k.opile ostaje samo k.opile:))Aj sad polako procitaj vrlo jednostavno:E.s.hedu en la.il.aha il.a.lah e.s.hedu en muhameden ra.su.lu.lah!To je SH.EHADET!Et ako si i procitao u Bosnjacki Dom uci neces a ni u Bosnjacki narod-NIKAD! .))))))))aj cao
Ako neko ne zna pisati, znači ili je nepismen ili je glup, pa se nađi kojoj kategoriji pripadaš:)
haj ok,nek ti bude..bas mi je drago,da je tebi drago!I zapamti jos jednu poucnu-U osnovnoj psihologiji postoji pravilo-ako neko pamti jako dobro brojeve,slova ili znakove-taj je ZVANICNO-AUTISTA hehee
KTM to se nepismenost, zove, a ne izražavanje ili sleng:) Bitna je izjava da je\" bosna ostavština osmanlija\"!! Đaba ti prićam(po tvom slengu:))))) A uvjek ste bili nepismeni a najsmješnije mi je ono jel tvrdo ili meko c:)))
dado-AMANET znaci-BRIGA ZA NEKOGA a ne osvajanje ili slicno!Sto se tice MOG,BOSNJACKOG JEZIKA kojim i ti govoris..pa valjda imam toliko pravo,da se SVOJIM jezikom izrazavam kako me je volja,jel?Inace se po citavom Svijetu svi jezici govore i pisu u \"SLENGU\"!Et vidis Turcine srbo-sad sam te naucio malo \"SVETOVLJANSTVA\"...da ne tumaras ovako nepismen i jos srpce hehehe
KTM ne kaže se đaba nego džaba:)) NIje Erdogan silni već glupi, jer sa jučerašnjom svojom izjavom sve je rekao( a što vi većinom demantujete a srbi od početka tvrde!, kao neke ster žrtve a ustvari radi se o neuspjelom pokušaju i definitivnog stvaranja osmanlijske ostavštine! Hvala bogu pa se odbranišmo, i zadadošmo neprijatelju velike gubitke!!!
Probajte,da se ne drzite srbofasistickog plana \"NACRTANIJA\" al eto...g.lupo nepismeno cigance srpce jos ne razumije,da je nestalo!Nikad necete PONOVO postat PARAZITI na GOSPODSKOM Bosnjackom narodu kao sto ste bili od 1840/1878 i zvanicno od 1878/1912 hehehe ne moze cigance srpse vladati samo sebi a nema vise zdravih Robova hehee-CRKAVAT cete na obroke!!Ima Boga,Ima PRAVDE!!!!
ovi vlasi Turci srbi se ZAISTA nadaju,da ce Bosnjaci zaboraviti!?Da,zaboravice onig 10-15 posto izroda ali 85 posto Bosnjackog naroda nece zaboraviti NIKAD!A sto je jos najstrasnije za ce.tnicine,k.oljace nevinih,si.lovatelje djevojcica koji su p.alili zive ljude BOSNJAKE...to Planet ZEMLJA NIKAD zaboraviti nece!Đaba vama srbima sva UDBA nakocena po nepriznatoj genocidnoj \"RS\"-đaba vam i P.RODANE BOSNJE koje imaju samo Bosnjacko ime i prezime,đaba vama i slini udbasi pod raznim \"rock grupama i po filmskim fesivalima\"-SVE VAM JE ĐABA!PROCITANI STE ODAVNO!Kako vama Turskim ciganima srbima to jos nije jasno?...svasta!
Jao, koji strah od silnog Erdogana. Neka, neka i mene bi bilo strah da sam na vašem mjestu, a hvala Bogu pa nisam.
Varvari ne mogu pobijediti, pa iako prividno vode (i ako sami sebe lažu da su bolje, a crkavaju od kokuzluka) ne mogu do kraja pobijediti. Tu je šansa bošnjaka.
Pa svi vojni analitičari su rekli da supskih 300 tenkova kada god su htjeli mogli su da zauzmu Sarajevo, ali zbog prenji stranih sila to se nije desilo , kao i cijela BH!!A kada smo krenuli slijedile su sankcije i bombardovanje NATOa puna 2 mjeseca!! Ipak pored svega uspjeli smo dobiti 49% ; koje je i Alija potpisao tako da nije nešto ostalo mnogo od \"osmanlijske ostavštine\" što glupi Erdogan juče reče i dokaza istinu :))