Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Mladicu tebi izgleda nisu rekli da su turci otisli iz podrinja jos prije 1878 godine, potuko si ti goloruku i vezanu djecicu
ovo nije nikog iznenadilo ali treba neke ljude na ovo podsjetit, zato pohvale za preneseni članak! neka dobro naša dijaspora vidi u new yorku, stockholmu, torontu, saint louisu, oslu, beču itd... neka vide šta im srpska dijaspora misli, ovo nije izuzetak i to ste najbolje vidjeli kad je izašao propagandni film o sarajevu i srebrenici u skandinaviji, i kako je reagovala KOMPLETNA srpska dijaspora. šteta samo što mnogi od vas ne znaju ili prebrzo zaboravljaju i onda se \"iznenadite\". sjetite se toga kad idući put budete išli u kafiće i diskoteke s tom i takvom \"braćom\" gore, sjetite se toga kad vam pričaju kako smo \"mi svi braća\" i kad se spominje \"tragični rat\" kako to oni vole reć.
@SRB-IN eee ooooo @SRB-IN ee ko te placa da sijes medjunacionalnu mrznju priznaj !!!!
Ovakvi komentari me samo raduju, oni su samo dokaz da od Bosne nikad jedinstvene zemlje nece biti. nema nicega sto narode vezuje, pre su to bili partizani i Tito i njegova diktatura. Sad toga vise nema i nikad ga nece biti, jer jedna cela generacija je porasla u ovom uredjenju bez multi-kulti.
ŽELIŠ ZARADITI NOVAC NA LAK NAČIN? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Ako si student, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan ili ozbiljna. Nije prevara, uvjeri se. NE MOŽEŠ IZGUBITI NIŠTA, POKUŠAJ!!! Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: [email protected]
potukli ste vi k.ur.ac turke :) vi ste ub.ija.li bošnjake muslimane a vise bi turaka po.bi.li da ste srbe poceli ub.ijat :) ako toliko mrzite turke treba da s turskom da za.rat.ite pa svoje djedove ub.ij.ajte onda.
Žalosno je kako jedan mali narod kao što je Srpski ima toliko fašista u svojim redovima. Ustvari, fašisti su male mace u poređenju sa Dobricom Ćosićem i njegovim učenicima ala Miloševića, Karadžića. Mladića i dr.
Jeste,Alija je samo gledao da spasi svoju krajinu,a sto je smrdija na Vjecnici to njemu nije bio problem,pa zar on nije bio BEG???
Marko ne ori drumove ... more Turci ne gaz`te oranje
Istorija i životno iskustvo su pokazali da ljudi uglavnom mrze najviše ono čemu su najsličniji i da najviše negiraju ono od čega su i sami sazdani.Dok je bošnjake zaštitio islam od tzv.prava prve bračne noći srbi su morali da svoje nevjeste prvo daju veleposjedniku(agi ili begu)da ih on prvi ima.Taj zakon koji je praktički bio isti i u srednjovjekovnoj evropi sa tom razlikom što osmanlije nikad nisu ušle u nju(zaustavljeni pred Bečom).Tako je otomanska imperija h(k)arala srbe slijedećih 450 godina i u mnogome promijenila njihovu genetsku strukturu a koja se naučno može vrlo lako provjeriti.Dakle,NAROD KOJI IMA NAJVIŠE TURSKE KRVI U SEBI SU srbi...P.S.Nije problem što ste j.eb.a.n.i nego što ste s.j.ebani u mozak! Ah,da...J.e.b.a.l.i vas turci...k.r.e.t.e.ni zaostali!
o srbi i bogu ste dodijali.......
Ovo je Sarajevo x com KONJ.U!!!
Ratko po.pu.si ga slatko
Heeeeej SLUGOOOOO morass biti poslusan,ili slijedi kaznaa. SLUGOOO tisuu misuu!!!
On je \"potuko Turke\", a ne zna pas.ce da je i sam turski posrbljeni isprdak....i jos, u 21 vijeku \"dodijelio\" epitet svom narodu - GENOCIDAN! ........bas je \" ´EROJ\":-)))))))))))
http://www.zemljabosna.com/historija_bosanske_drzave.html Pa vi Srbi govorite da Bosna nije postojala. J...m vam vasu skolu i historiju. Samo sirite mrznju!!!!!
Kakve samo psihopate hodaju ovom državom dobro ikako opstane.