Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nastave ovako za koju godinu Sarajevo ce postati grad kruznih tokova, ali ni to nije problem, problem je sto 98% vozaca ne zna pravila kruznog toka.
Kad se vec pravi, bilo bi dobro da se objave i pravila kruznog toka, mozda neko i procita. Evo naslov neka bude: "Novi kruzni tok na Pofalicima, a evo kako se trebate ponasati kada ulazite ili se nadjete u istom".
Sarajevo je grad tijesnih ulicaii to sa tendencijom da se ta tjeskoba još i dalje nastavlja jer svaki vlasnik kuća, a pogotovo poslovnih prostora, kada otvori trgovinu, odmah na trotoar istura nastrešnicu, pa je nakon toga, kada se na taj naćin obilježi, kao njegovo, onda zazidava i nekako to i legalizuje, kao što su kao primjer, oni seoski dućani, oko pijace Kvadrant, pa se kasnije ispred još i vozila gomilaju tako da pješaci nejmaju kuda nego, po kolovozima zajedno sa vozilima u kretanju.
Guzva Se sljeglo
Zašto je otpala raskrsnica kod pekare "AS"? Valjda SDA više neračuna na glasove sa Hrasnog Brda i okoline?
Pusti to, ima li put do Poljina bez policije?
when in doubt , go for kružni tok.
I Država je na kružnom toku ni kako naprijed !!
Kakav će to rusvaj biti kad sve razrove i "radovi" se razvuku na jedno pola godine. Ko što su sad na Otoci prema BP, kad god naiđem nema više od 3 radnika na gradilištu.
Onda mora da će ga gradit Euro Asvalt, i to bez tendera, pošto su oni strogo uvezani sa kantonom
Hoće li neko autoru teksta reći da ovo nije raskrsnica Porodice Ribar i Aleje lipa, nego Zvorničke i Azize Šaćirbegović.
Hajmo sad ovcice idu izbori nemojte iznevjeriti svog cobana.
Kad vidim ove komentare odma znam sto je BiH najjadnija u Europi: jer su narod i nas mentalitet TOLIKO JADNI, DA GORE NE MOZE!
@Sarajevo_sg nije ovde čitav narod, samo trolovi
NEZDAD KOLDZO pocinje skupljat poene, vako dodje svake 4 godine od naselja do naselja podijeli koju olovku i asvaltira koji metar i to vam je nacelnik NOVOG SARAJEVA, zaposlio citavu familiju u drzavne institucije a ove opcinske stipendije sto budu i to stima svojim rodjacima umjesto djeci boraca , da BOGda nas cetnici sve zaklali na celu sa nasim poglavicom BAKIROM i SDA strankom...
@sledecehefte Pravi primjer bosanskog idiota.
jel ovo pao snijeg na bliskom istoku?
@Istina95 nije nego masovna grobnica u rs-u
Vala ako će ih radit godinu dana ko ovaj u Buća potoku, ne znam o da jel bolje da prave il ostave kako jest!