Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada kralj Dodo kaze ne moze onda ne moze, ne pjenite dzaba!!!
Mozete imati samo mahanje iz RS po pitanju \"jednog\" predsjednika... i svega sto ima predznak u jedan \"zajednickoj politici\"....
Predsjednik hrvatske nevladine organizacije “Kroacija libertas” Leo Plocnikic, izjavio je danas da hrvatske politicke partije pripremaju odrzavanje referenduma za razdruzivanje od Bosnjaka u Federaciji Bosne i Hercegovine. ”Do referenduma nece doci samo u slucaju ukoliko Bosnjaci private mirnu podjelu Federacije BiH na dva entiteta”, rekao je Plocnikic. On je dodao da je dokument o mirnom razdruzivanju Hrvata sa Bosnjacima spreman i da ce biti objavljen krajem ozujka na hrvatskom saboru, koji ce se odrzati u Mostaru.
aisa predsjednik
ja sam vas pravi pipo a onima sto koriste moje ime popusim racku, kakve vize sada ce vama pipo da objasni zasto sam ja vehabija zasto je to nasa buducnost- prednost biti vehabija,ne moras se kupati,brijati,sisati,ucis strani jezik,pises arapski,mozes imati swinga club u kuci ,10 zene ima vas pipo a obavezno jedna mladja od 9 godina kao nasa ajsa,zene imaju pravo da budu kao nindje i da vazde na loj,ne smijemo gledati tv pa ne vidimo kada se klanja dzenaza krmetu,djeca ne smiju gledati crtani jel su teletabisi i strunfovi genocidni t vam je samo jedan dio prednosti biti vehabija-sada pozdr vaseg dragoga pipa-bih ever bosna poser-srbinova k.u.r.c.i.n.u.a da j.e.b.e turcina
TAJIP ERDOGAN!!! Mi smo Turci, trebamo imati turskog predsjednika
Ako ce predsjednik biti dr.Vojislav Seselj roden u Sarajevu moze.
sta ocekivati od bosnjackog portala
Dopunski uvjet je da ne moze biti ni Hrvat. Predsjednik moze biti samo Bosanac i Hercegovac, sto znaci da Predsjednik moze biti nas covjek.
Treba postaviti samo jedan uvjet. Predsjednik ne moze biti Srbin.
podpuno se slazem sa anketom i to nacelu jevreja staviti na celo drzave
MOJ PRIJEDLOG JE DA PREDSJEDNIK CIJELOVITE BIH BUDE GOSPODIN STJEPAN MESIC! MISLJENJA BIH DA JE NAJSPOSOBNIJI TRENUTNO A I ZNA KAKO SE UVODI DRZAVA I U NATO KAO I U EU!
milorad dodik predsjednik
Franju Vladica za blagajnika a Dzemu Hadziabdica za higijenicara, da pregleda nokte i usi po skupstini.
Jedan 02.02.2010. u 16:44 Zdravko Krsmanović za Predsjednika BiH! @Jedan POTPISUJEM !!