Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skup izmišljenih činjenica povezanih logikom malog djeteta uz obilje fašizma je opis onoga što nariče ovaj propali lik, koji ima osigurano mjesto na smetljištu historije
Tipičan pripadnik novog genetski modificiranog bh naroda "SNSD-Hrvata"
@DuleDule ostao je dobro u sjecanje prijasnjih izjava.Nije ni potrebno ovaj dio uzeti za gotovo.Kad jednom ucvrstih poziciju,koja je 90% negativna, djaba se truditi za novi imedj.Ne mozes izbrisati svoj karakter, niti ga uljepsati sa cvijecem.
''Ja sam najsretniji kada mogu pisati o nekim drugim temama u kojima mog dati više i od svoga obrazovanja i nekog životnog iskustva i sklonosti" Netacno.On je najsretniji kad dobije nalog da nesto priocuje, a dobro mu se plati.Nalogavac kad trazi nesto, taj isti pristaje da trazenu cijenu.
ajde koliko su vam platili da objavite ovo govno ...
Koliko zasluzis toliko i dobijes - kolume u «prestiznom» Vecernjem listu. 😂
Nije Nini Mostar "rodni". Škutor najobičniji.
Jeftini populista.
Ja uistinu volim poslusati intelekltualce koji ne misle kao ja. I nekako najvise ocekujem od ovih hrvatskih pametnica iz Hercegovina. Ali... ali zaista ne mogu smatrati intelektualcem nikoga KO PRECUTKUJE USTASLUK I NACISTICKE SIMBOLE! A Mostar ih je prepun.
“Divan i i Bistar, kao Kolinda” ! Cijelu kampanju okolo kokodakala kako je ponosna što je Hrvatsku udaljila od Balkana i približila je Evropi, a tokom cijele kampanje se u pozadini mogao čuti Thompson,koji je inače zabranjen u Evropi🤪 Ovaj nekad ljevičar, je danas ponosni desničar!!! Čović nekad mrtvi komunjara, danas HDZ do groba! Biti licemjer nije ništa novo, al biti obozavatelj istih je idiotizam!
HAHHAHAHHAHAH jel slučajno citirao Eća? LOL najveći intelektualac u HR :D katolibani su nekada gluplji i od ruskih podguznih ušiju, gore je što vi ovog provincijalca prenosite ovdje, kakav Mostarac kakve p materine, on je ništa drugo nego govno, čiji je deda preskočio maltu na Žovnici.
Nitko argumentima protiv Nine. 90% trtovača nije ni pročitalo članak.
lik ima i oduvijek je imao potencijala, šteta što je zaglavio u limbu hadezeovog glasnogovornika i propagatora
Prodavač magle. Profesor generalnog palamuđenja o svemu što NE poznaje, upregnut usput u nacionalne gusle koje želi predstaviti simfonijskim orkestrom. Dobro je davno rakao Ante Tomić "Da smo ja i Raspudič jedina dva Hrvata na planetu, rekao bih popisivaču da sam Apač".
Najedi ga se jadove jedan