Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA KAKO VAS NIJE STID TE PODATKE IZNIJET !!!!!! JELI VAS STID BOGA I SRAM !
Ovi nezavisni zastupnici su koleteralna steta kako za vladu tako i za gradjane
Nije ih stid o ovome raspravljati i gubiti vec izgubljeno vrijeme? Pa ne moze vise naordu pod kozu, ali kao da je njih to briga.
Ovi nezavisni ublehasi su koleteralna steta kako za vladu tako i po građane....
Najbolje da vam povecaju primanja jos,jeli tako HAnko Vajzovic?
Dok im radnici strajkuju jer nisu dobili place po dva, tri, cetiri mjeseca, oni raspravljaju o osvojim i onako visokim i naravno redonim primanjima.... Fuj...
Ma da, malo vajzovicki i ekipi para, oni bi jos... kako ih nije stid samo se pitam?
Sramotno i jadno ponašanje, pored toliko lagodno zarađenog novca preko leđa svih nas, ona i njoj slični bi još! FUJ
Svaki dan rasparvljaju o primanjima,a da malo pocnu raspravljati o ovim svakodnevnim strajkovima,o nezaposlenim osobama,o racunima koj isu posatli abnormalni.????