Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trpa Kenana, ne vadi :D E moja SDA, dok HDZ iz Zagreba i SNS iz Srbije vrbuju i miluju bosanske Hrvate i Srbe, vi nikad paznju niste obratili na Bosnjake u Sandzaku u SRB i CG, a vole Bosnu vise od vas garant.
Pa ne paze Bošnjake u Bosni a kamoli negdje drugo. Ima ono ali samo kad su donacije kakve u pitanju, ali tu nastupa ono POSL'O ME ASIM.
Svi vole vise Bosnu i Bosnjane posebno, od bosnjanskih politicara.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nase ‘bosnjacke’ politicare treba poslati u ljetnu skolu u CG ili Kosovo da nauce se baviti politikom… a ne ovako da izgledaju ko ‘bekani pred klanje’
Čitam često uvredljive komentare u kojima tipičan psovač imbecil upotrebljava dva pojma: islamizirani Srbi za bosanske muslimane te kamenjarski Srbi za bosanske katolike. U oba slučaja uvreda očigledno leži u riječi Srbin. Znači, ukoliko nekoga nastojiš uvrijediti, oslovi ga Srbinom odnosno stvori neku vezu sa istim. Ergo: Faking Srb. A sve sami Bosanci - i islamci, i katolci i pravci.
sve muslimanski jastrebovi kojima je milo godinama davao ogroman kolac vlasti pola vlade CG muslimani sad su ostrasceni mrznjom prema srbima i gubitkom vlasti ali mogu samo da placu o ova muslimanka iz URE a ima i srba koji glasaju za URU.eee moja srpska braco sloga bice poraz vragu
Zar je rekla neistinu ? Takozvana RS je stvorena od strane Amerike i Europe, pa će je tako uskoro i ukinuti.
Svaka cast omoj zeni ima m... kao svi bosnjacki politicari u Bosni zajedno
Vise i bolje se bore Bosnjaci sandzaka, cg i kosova od Bisnjaka u BiH. Cudna neka “sorta” koja ni nakon genociga nije došla pameti.
Više vole Bosnu i Hercegovinu nego stanovnici iste. Moj narod 💪💪💪
Što pišete o tome što se radi u CG. U balkanskoj Calabriji se može o svemu pričati a na kraju druge zemlje odlučuju i BiH, RS i FFBiH. CG nije ni država potpisnica dejtona. SDA je već predala Bosnu Srbiji samo nezna kako da objasni to Bošnjacima, jer većina su protiv. Bili protiv dok nije došlo vakcinisanje.
Ma ja to je problem a nije problem genocid.
Ako je i za šta ispravno upotrijebiti izraz "takozvana" onda je to za Eres. Zašto? Zato što je to entitet u državi BiH koji se zove "Republika Srpska", a koji sam po sebi nije republika nego samo entitet koji nosi taj naziv, dakle takozvana Republika Srpska jer po samom svom uređenju nije republika. To je isto da ja imam Golfa "dvicu" i da ga nazovem Ferari. On je u suštini Golf 2, ali je "takozvani" Ferari.
Ako se za bilo sta moze upotrijebiti izraz takozvani onda je to tzv. bejha. Svi je smatraju drzavom a u njoj nijednog bosanca i hercegovca. Drzava koja svojim gradjanima ne moze obezbjediti minimalne uslove za posten zivot ne moze biti drzava samo protektorat ili tzv. drzava. Drzava ciju zastavu nijedan narod ne priznaje cec svako ima svoju. Vidis kako je lako nekoga uvrijediti.
A mi smo bosnjaci glupi, pa naravno da je tkz rs, tkz vojska rs. Ti idioti nase legalno nazivaju tkz a mi njihovo nelegalno i lazljivo nikako ne smijemo nazvati. Dosta vise sranja i vrijedjanja.
vi ste svojim ponasanjem i onaj mali procenat ljudi kao ja koji sam izuzetno postovao i cijenio svoje komsije i prijatelje cak i birao da se druzim sa njima kada niko nije htjeo okrenuli protiv sebe.
Cim neko pripada takozvanoj naciji izmisljenoj 2000 i neke godine ne treba zamjeriti
Takozvana znači da se tako zove. Sve što se zove nekim imenom je takozvano.
LJUBIM JE U CELO
jučerašnjom potvrdjenom presudom u hagu.zločincu mladiću....DOŽIVOTNA ROBIJA ZA GENOCID......PTVRDJENO JE, DA JE RS--TKZ...TJ.GENOCIDNA TVOREVINA....i kao takva,treba biti zabranjena...ne može postojati nikakva tvorevina na genocidu i još se zvati republikom
Logicno da je tzv hahaha Da nije mozda stvarna i realna , Ma hajte molim vas