Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Fadile ne jebbe tebe niko ni 3%. Ovo je cijena Bakirovog popuštanja Čoviću. Sada možete samo da gledate i apelujete kljusine jedne.
...nije federaciji sto je za 40 km manji minimalac nego u rs...njima je krivo sto rs napreduje....kada im je dodik govorio da je rs bolji dio bih ovdje smo mogli slusati razno razne nebuloze....ali rs svakog mjeseca napreduje i vecinu reformi je vec provela...a federacija nije ni jednu jedinu reformu imala...da komedija bude veca pre neki dan su odjednom primili novih 150 000 penzionera......komedija monti pajton...:)
Samo da oce past vise gad odvratni spicati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne zna se ko je od vas dvoje nesposobniji. Nju pod ruku i napustite politiku!
Muka mi od ovog lika!
Milicevic je krava kao i ti sto si konj.... nepismeni glypi
Opet novalić prebacuje lopticu na druge. ti si novaliću šef vlade,ti si kriv za akcize. Osim toga žao vam što sve te pare ne možete usmjerii u predizbornu kampanju. SDA pada Fadile Novaliću
Fadile imal se ukrast sta,joj bit ce ti zeznuto kad odletis sa funkcije a naucio krast sta onda
Fadile Novalicu kako si samo odvratan to nije humano
Super vi ste to dozvolili da je uio u banjaluci .. da nam hdz drzi finansije .. sda je to dozvolio sada jedite svoja govna.. kada je donosen zakon trebalo je da gdje naplacuje se trose sredstva .. a ne da ja placam puteve u sirokom a da mi tamo jebu fbih i bih.. djubrad jedna politicarska...
SDA je od nas Bosnjaka napravila robove za Srbe i Hrvate!
Istina teska,sami smo krivi
ovo je najbolji dokaz da iako su Bošnjaci najbrojniji narod u BiH nemaju nikakav uticaj u svojoj domovini, jer nas je SDA na čelu sa Bakirom i ovim majmunom Novalicem predstavljaju kako predstavljaju i zastupaju kako zastupaju (samo neka su njihova usta namirena)
A ko ce razrookog pozvati na odgovornost!? Da je pametan dao bi ostavku prije kolosalnog kraha u oktobru.
Jel ovaj Novalić, stvarno misli da mu se vjeruje, nevjerovatno sve farsa do farse. Bez tebe i "drugih" ne bi ministrica tako glasala. Vrana vrani oči ne vadi, anarod je svakako za šišanje. Neka vam kažu vjerski poglavari zbilja ima li istine u onom što govore ili su u službi politike.
Dajte jedan posto za mog Bookira, mozda i Novalic omasti brke
Ugradite kako Govnalica u te milione, bar jedan posto njemu
ovaj tubalj samo zna lagati i krasti narod
Samo pljacka naroda 25 god bez predaha FORZA Fahrooooo 🍀