Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidio ga ja danas na liturgiji,pričestio se još jednom...otišo kod brata Neđe u Vršac,na salaš,da napiše krvavu knjigu,a sin mu radi u DB Srbije...Svetisav iliti Miško...kako vam drago...šintere poslat za njim,ko u onaj vakat...i nix problem
Milutin Sretenovic, Maksim Bozic vehabije? nekontam stvarno, jesuli se ovo ukljucili NEMUSLIMANI u vehabije i prave probleme da bi ocrnili muslimane u BIH?dal to s.a.n.u Beogradski ideolozi o zavjerama i povalama bosnjacima preko cega ce udarat i rusit drzavu Bosnu i Hercegovinu?
vratiće njega naš čojk Tadiqi
soli na rep...i jopet..soli na rep...eno ga tu,eno ga tamo,oli da Ti ga damo..
Hrabri srpski junak, samo još jedan u nizu... Al bože sačuvaj da neko kaže da se stidi zbog ovakvih pripadnika svog naroda (kakvih evidentno ima na sve strane samo se od nekih ne prave heroji) aaaa ne već je njegova žrtva to sve smislila i svojim lažnim svjedočenjem uništila život jednom diiiivnom i vrijednom srpskom rataru ccccc Naravno ide onda i dio priče o zavjeri svijeta protiv svega što je srpsko i tako dalje. Ali ako je to vas izbor onda se nosite s njim šošoni jedni a kad vam vase zenice rode ćerke onda sami sa sobom razmislite kako bi to izgledalo da dođe neki budala i manijak i nju siluje i živite sa spoznajom da su upravo to radili vaši heroji i junaci i umjesto normalnog ljudskog otklona prema ovako užasnim stvarima ostaće vam samo da cijeli život lažete sami sebe. Uživajte do zadnjeg daha u tome....
SAMO DA SE USPUT DO-BRO PO-KEN-JAM NA TUZI_LASTVO BIH, MUP, OHR, SIPU KOJU DRZE GENO-CIDASI SRBI!!! ETO FINO MI SE PO-SR-ATI PO KRV-OLOCNIM GENO-CIDNIM UBIC-AMA SRPSKIM ZLO-TVORIMA!
BH Dani su prije dvije sedmice imale clanak o predsjednici Apelacionog Vijeca Azri Miletic koja po pravilu oslobadja ratne zlocince, ovo je samo jedan u nizu - Miloš Stupar, Radmilo Vuković, Marka Samardžiju, Mirko Todorvic,... Tada je pisalo :\" Upravo zbog greške Apelacionog vijeća, kojim je (opet) predsjedavala Azra Miletić, ratni zločinac Mirko Todorović, osuđen na 17 godina zatvora zbog zločina protiv čovječnosti, pobjegao je iz BiH!\" Sada se opet ponovilo. http://www.bhdani.com/default.asp?kat=fok&broj_id=674&tekst_rb=3#anter9
Nebranim ovog tipa ali ima ono ali napisite koliko se je procesuiralo Srba,Hrvata i Muslimana pa da vidimo u cemu je kvaka .... bdsnceutijjnahgqwyeufbd....
POBJEGAO !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA,
Kakav je to \"ratni zlocin\", to je eventualno(???) silovanje a i to je vrlo upitno???
Ko kaze da ku,rava nije sama htjela, mislim, na osnovu kojih dokaza, nije valjda neko drzao svijecu??? Dajte molim vas...tesko je to dokazati, to mogu samo na zapadu i dnk i to. Ovo je cista namjestaljka neke ludjakinje, sad svi koriste priliku da nalazu na vagone, a vasi sudovi i ku.rci, zna se da ste puni mrznje na nacionalnoj osnovi.
Treba vam suditi sudiji, ahhhh...ja ludaka, sveti moj boze!!!
Za ovako nesto, ako je istina, a hocete slagat, nije da necete, dobije se dvije godine na zapadu, tako da i treba da pobjegne, ebo vas taj sud!!! Ni za ubistvo sa predumisljajem, a ni za pljacku miliona i miliona se toliko ne dobija. Jeste vi prisebni, insani???
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/712952/Lov+na+vehabije+kod+Prizrena.html
pokenjam se na sud bosne i hercegovine kojim upravljaju genocidasi! eto vam pravde a ti silajdzicu idi u srbiju u gnijezdo genocidasa!!!