Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ 5 do 5 nije tema merhamet, niti CENEX niti je tema ko je testirao medikamente i slao stare bez roka.. komentari se vrte oko dzamija na slici, koje ko i sve ostale bogomolje, normalan covjek u SA vidi kao svakodnevnicu.. Promjeni lokaciju i vidjet ces tri crkve ili se napenali pred katedralu i gledaj brate vazdan. U mojoj carsiji je ofrlje ono da ja znam 20 velikih crkvi, one manje da ne spominjem.. Bio sam skoro u svakoj i svaka ima svoju ljepotu, istoriju i karakter... Pored toga poznajem 2-3 dzamije bez munare, 2 su lijeve (za mene, mogu ja i tamo otic al sta cu tamo) ovu jednu po mom ukusu, posjetim 2x godisnje od bajrama do bajrama a, i to jedva usresredim sa vremenom... ;) Tog delimustafiCa ce pronaci u sloveniji, samo sto nece biti izrucen..
dok je merhamet izgladnjivao i pljackao sarajlije pod opsadom - CENEX je nemilice i bespostedno - hranio - SVE sarajlije.
Ja vidim i crkve a da je slika malo šira vidio bih i sinagogu. To što tebe džamije bodu u oči pa samo njih vidiš, to je tvoj problem.
Gledam ovu sliku i vidim MULTIETICNOST SARAJVA... BROJIM DZAMIJA, DZAMIJA, DZAMIJA, IZNENADJENJE-DIMNJAK, DZAMIJA....
Stobi bilo dobro ove crkve pravoslavne dase potpale mamu im cetnicku.
Tri dzamije, dvije crkve i dva dimnjaka. Dakle dobra je.
Pravo dobra slika - 3 dzamije u rasponu od 50 metara...
jest dobra slika
E moj Mirsade.... krivoj si državi napravio tu pronevjeru.... DA SE TO DOGODILO U SAD-u, Kongres bi pokrio dugovanje novcem poreznih obveznika a Mirsad bi i dalje bio UGLEDNI BANKAR SA WALL STREETA.
Ma koji ce ga kurac i fatat, nit ces ti svoje pare dobit nit ce on vise od 4 godine. Al sto ti je moralna satisfakcija...
Tek sad potjernica?ha,ha...
prijatelju i meni su duzni oko 23 000, pa me interesuje hoce li se te pare ikada moci dobiti nazad na bilo koji nacin, a o kamati da i nepricam....
Kada ga uhapsite daj da i meni vrati 17000 KM. Da Bog da ga uhvatili i makar 40 godina dobio.