Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je taj 'eroj.
genocidas
A junaka i govana, sutra je na Happy Tv i Pinku uzivo iz Beograda ..
Ovo je odlično! Naročito uz vijest da je raspisana međunarodna potjernica za optuženikom za genocid u Srebrenici. Sad će opet svjetske medije da obiđe vijest o genocidu koji su počinile srbijanske vlasti potpomognute pobunjenim bosanskim Srbima. Žlocinac se nalazi u bijegu, počinio je genocid , možda ga Srbija skriva...bitno je da se ne zaboravi šta se desilo a njega uhvatili-ne uhvatili, svejedno. Bijegom je dokazao da zna da je kriv i da je kukavica sem kad mu žrtve nisu svezane.
Prvo da se vidi ko ga je do sada štitio. SDA u koaliciji sa SNSD. Pametnom dosta
Kad su culi za optuznicu, Dodik poslao helikopter pa ga prebacio u Srbiju, neda za gasenje pozara a cetnikusu Cecu voda ko mecku po Vasari.
Zao mi coeka . Smece ko i oni drugi eroji sto su se krili ko pi.ke a ipak zavrsili pod zemljom ili u bajbokanama . Bio je fin , trebalo bi mu podignut spomenik , zar ne ?
Znaci poceli su da bjeze,a to je tek pocetak.pocela pravna drzava da funkcionise
Sad heroji bjeze kriju se ubijaju ih oni sami srbija ih stiti 😂😂😂kakvi heroja nema niko propuntali se oni dabogda inšallah
Odvezo ga dodik helikopterom iz genocidne tvorevine. Eto vidite da je rs genocidna tvorevina!
Otišao čoek pro Drine da piša, možda će i srat!
Ja reko pošli tražit čoeka jer jutrošnja vijest je da je nestao. 😂 Tako je to kad ti jave na vrijeme da je bolje da odputuješ nekamo. Treba ga kroz mjesec dva tražit među novopojavljenim nadri liječnicima po regionu. 😏
He he , srpski eroji Karazic-Dabic , djeneral Mladic , djeneral Savcic krili se kao posljednje hulje . al ruka pravde je ipak podugacka ( naravno da i Savcica ceka ista sudbina ) .
Dabogda se osusio ko sljiva Mehina!
Mozda ovaj nenad adzifejzovic moze ga preko vucica vratiti u BiH jer oni su pravo dobri
Prekinuti diplomatske odnose sa srbijom dok ne ispiruce dukica , savcuca i ostale
Pitajte snajperistu gdje je, nevini nemaju razlog bježati, krvnici bježe kod svojih istomišljenika i direktnih ili indirektnih pomagača propalog krvničkog projekta.
pobjego genocidas, kao i sve genocidne smrde. kad treba mlatit zene i djecu prvi, kad je otpor ili sud, bjeze kao pizde. posmrde genocidne, smrdljive.
Da je ćetalju svezanih civila da ubija i kolje,to bi on,a ko pizda kukavički bježi od suda koji je ko kamilica za njih.Šta bi bilo da Bosanci rade ko kosovari krvne osvete .