Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo vas molim da ulozite u krov 17 miliona nemoj da nas brukate uradite da valja😂
Nek mu arapi finansiraju!
Nema para! Neka im civilna zaštita razapne po jedan šator i neka rade. Oni silni savjetnici, mogu i pod kišobrane i suncobrane! Ovakvo predsjednišvo nam ništa , baš, netreba!
Premalo se ugradili....zato ide novi tender...
da pogodim obnava krova kostat ce 200000 maraka
bice zlatan krov
Ja bih krov digo skroz neka se suncaju ili dzaba tusiraju jer i onako nista ne rade.Samo dzaba bacanje para.Neka iznesu svoje prnje na kraljicu trotoara gdje 1m2 kosto skuplje nego u Parizu
ma srusite tu baraku pa napravite novu ,svakako ne dajete svoje pare halalit ce glupi narod sve samo da vam je gujica na mehkom i toplom,hepem vam sve lopovi
Da Bog Da vam se na glavu srušio svoj trojici pizda vam strina, pa da živimo u rahatluku svi!
a obecali su da ce svi jesti zlatnim kasikama...
Sljedeci korak ce im biti povecanje pdv jer ovi sto ostanu ne mogu namiriti tolike uhljebe sa 17%. Morace se povecavati % sto vise ljudi bude odlazilo da bi Dusanka Majkic i ostali zadrzali svoje plate i eventualno povecali plus zaposlili kojeg sincica ili kcerkicu kako stasavaju.
Krov propada, simbolicno?
Uhhh jadni oni u predsjednistvu, eto prokisnjava im... Tuga...
E sad bi lego u kucu cvijeca bi ocamm..
Čitava Bosna prokušnjava pored vas guzonja...!
Kisne Him glOva😂😂😂