Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAR NIJE DOŽIVOTNA SEBIJA. 😃😃😃😃😂
dir.Sebija je od SDPovskog javasluka napravila da KCUS bude uzor svim ustanovama u regionu ..vratila je dugove..doktori..mes.sestre i tehnicari rade svoj posao profesionalno kao i svi uposleni u ovoj ustanovi Svaka čast gospođo Izetbegovic ..red rad i disciplina
@bilic bice aVD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
koja je ovo predstava kada znamo da ce opet sebija biti...
Doktorica Izetbegović je preporodila KCUS koji je sada i definitivno najjači centar na prostoru cijele BiH. Drastično smanjena nagomilana dugovanja i poboljšanje na svim poljima? Možda nova Vlada KS ima bolji prijedlog? Da pogađam. Neka Vlajka Vlajkić ;)
PROFESORICE IZETBEGOVIC, hvala vam velika u ime pacijenata, naroda, Doktora i medicinskog osoblja sto ste tako uredili KCUS i sto sada svako zna sta radi, kako radi i gdje radi. Svi tacno znamo kakav je bio javasluk prije vaseg dolaska, a sada je to ogromna razlika, uspjeli ste vratiti enormni dug koji je SDP i Sanko Mesihovic napravio, pokrao i sebi izgradio kliniku u Sloveniji. Sebija je uspjela od 100 miliona km duga da vrati 83 miliona sto je gotovo pa nemoguce.Puna podrska Sebiji.
Prof.Izetbegović je zaista izvrstan menadžer.Za BiH društvo je učila puno i na tome su joj mnogi zavidni.Ali istinski se nadam da će i u naredne 4 godine biti Direktorica KCUS,jer samo ona može upravljati za 3500 radnika KCUS.Velika joj hvala za požrtvovan rad,za nadljudsku borbu protiv mita, korupcije i baština ih tendera.Žena heroj,koja je smogla snage da se izbori sa vjetrenjačama.
Ziva nam i jaka bila kao i sada !!!! Podrska za KRALJICU I MAJKU, NAJPRAVEDNIJU ZENU SVIH VREMENA BH - SEBIJU IZETBEGOVIC !!!!!
Komplet BH treba skociti i izglasati da gospodja Izetbegovic ostane jer valjalo je vratiti firmu iz urusenog stanja, dugogodisnjeg kriminala SDP tajkuna i koraka do sudbine Aluminija !!! Samo naprijed UKCS na celu sa prof.dr. Izetbegovic !!!
Rezultati prof.Izetbegović govore više od hiljadu neprovjerenih informacija.Svojim stavom, hrabrošću i mudrošću dijela je KCUS skoro do savršenstva.Ne dao Bog da dođe neko drugi za Direktora KCUS.Pa sve bi opet bilo po starom.Jedino ona je snažna i jaka da vodi KCUS i iskreno,oba to odlično radi.
Stedite papir,svakako će Sebija opet biti direktor
Rezultati govore sve i najbolje svako o sebi kaze. Mogu drugi pricati i lagati, a sve pokaze rad i trud. To je dokazala gdja Izetbegovic i treba da bolnicu vodi do penzije. Neka je ona ziva i zdrava, a i nama ce biti sve bolje.
Nema boljeg menadzera kao sto je gdja Izetbegovic. Mi to najbolje vidimo kao pacijenti. Nema vise korupcije i kriminala u KCUS. Samo trud i znanje koje ima profesorica Izetbegovic mogu pobjediti zlo neradnika i spasiti zdravstvo. Tako da tu nema price, mi pacijenti samo trazimo Sebiju i nikog vise, jer drugi nemaju sluha za pacijente osim za sebe i kradju
Samo to moze biti profesorica Sebija, jer ona je pokazala kako se vodi zdravstvo. Ona moze pored KCUS voditi jos tri bolnice jer je sposobna i vrijedna. Ona radi, ne ispija kafe i ne sastaje se po nocnim klubovima kao direktori koji su unistili bolnice i dalje ih unistavaju
MOJ GLAS I GLAS MOJE PORODICE ZA PODRSKU PROF. IZETBEGOVIC. NEKA MENI I MOJOJ PORODICI BUDE ONAKO U ZIVOTI KAKO RADI SEBIJA IZETBEGOVIC ZA KLINICKI CENTAR.
PORUKA SVIM KRITICARIMA PROF. IZETBEGOVIC: NEMATE POJMA KOLIKO JE TRUDA, RADA, ENERGIJE I POSLA PROF. IZETBEGOVIC ULOZILA U POSLJEDNJE CETIRI GODINE ZA DOBROBIT KCUS-A. ZATO: USUTITE VISE!!!
Pohvale za KCUS , narocito ako je suditi po uslugama koje pacijent dobiva od komletnog osoblja Uroloske klinike.
Čak su i PREVAZIŠLI diktatorsku obitelj ČAUŠESKU !!!
100% PODRSKA PROF. IZETBEGOVIC ZA MJESTO GENERALNE DIREKTORICE. ZA 4 GODINE JE VRATILA POSRNULI KCUS NA NOGE. PA NEKA KAZU UPOSLENICI JESU LI IKADA IMALI BOLJU OPREMU, BOLJE USLOVE RADA, A BOGAMI I VECU PLATU. JEDNOSTAVNO NEMA KO DA VAS ZAMIJENI PROF. IZETBEGOVIC. NEMA U BIH NIKO TAKVE MENADZERSKE KAPACITETE I SAMO BUDALA MOZE MISLITI DA JE OVOLIKI USPJEH POSTIGLA ZATO STO JE NECIJA SUPRUGA. VI GRADITE NOVI PROFIL BOSANSKE ZENE LIDERA. MOLIM VAS NASTAVITE TAKO.
kakav konkurs kad je zena fino najavila da ostaje na celu, eno pise iznad...jbo konkurs i zakon to su samo formalnosti i dokaz da drzave nemamo niti ce nas evropa ikad takve primiti niti je ovakvima poput sebije to u interesu.
PONAVLJA!M, postovana prof. Izetbegović, u ime pacijenata, u ime uposlenika KCUS, u ime generacija ljekara i srednjeg medicinskog osoblja koje će naci posao na KCUS-u LJUBAZNO VAS MOLIM DA SE KANDIDUJETE ZA POZICIJU GENERALNOG DIREKTORA KCUS. Vi ste ocigledni dokaz da se u ovoj drzavi moze raditi posteno i da se vrijednim i strucnim radom mogu postici dobri rezultati i znacajni pomaci naprijed u cijelom segmentu zdravstva. OSTANITE I DALJE DIREKTORICA, A MI CEMO SVIM SRCEM STATI UZ VAS.