Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok je zategnuto u nakaradnoj izdrkotini RS........treba trljati ruke............dok god oni ne rasčiste u glavama da vladaju tvorevinom nasalom na kostima Bošnjaka nema hajra ni prosperiteta..............ako u dogledno vrijeme ne shvate iduću državu na ovom prostoru treba napraviti na kostima izdrkanih svetosavaca
Glavonjo,tebi su dani odbrojani.Pregazice tebe SDS.Nadam se za sva vremena.
ja se jos uvijek pitam, da li su se tipovi kao ovi klipovi propremali da mogu biti slomljeni kao olovka. Zar je moguce da Milorad Dodik i oni diktatori koji su sklonjeni sa dalekog istoka mogu da lice jedan na drugoga. Pukao si Mile ko Sirija. Nista osim tvojih biraca te nece srusiti. Nasima iz Federacije si dobar, vidim ne pricaju puno ili si ih obavezao da sute i gledaju kako ih ti guzis.. Pozuri uradi nesto, jer eno Tihic hoce da te prevari sa Radoncicem. Zlaja opet sa druge strane namjerno u inat tebi "" navija "" za BiH i skace ko majmunce sa chitom Niksicem. Zasto bolan ne pocnes navijati za BiH ponovo bi te stavili za predsjednika i Federacije i RS-a, garant. Njih je lako kupiti. Znas kako je kad kurva krene u biznis odmah ide tamo ko vise dadne. Nece Tihic u zatvor sa tobom, kaze imas veliko dupe pa bi mogao i njegov rucak da pojedes koji u zatvorima i nije bas obilan. Koji ste vi cirkus , samo da mozete da se vidite mojim ocima.
Sex do bola u Rs Dodiki glavna kurva .
Dodik kreće u odsutnu borbu za opstanak na vlasti, jer je to jedini način da sačuva svoje interese i bogatstvo, inače če ga onog trena kada siđe sa vlasti zahvatiti sindrom "Sanader" i cijela imperija se ruši kao kula od karata. Šarović mu se idealno namjestio obzirom da se zamjerio regionalnom krupnom kapitalu kao i europskoj administraciji. Dakle, Dodik je kratkoročno poentirao, a kako će se to dugoročno iskazati, vidjet čemo.
Pocelo je znaci hahah
Nevjerovatno, koliko je samo Dodik novca pokrao! Prodao je sve strateške državne kompanije, a novca nigdje...Prodati Naftnu kompaniju, Naftnu rafineriju, Telekom operater, i mnogih drugih kompanija, a neuspio pokušaj prodaje elektro-energetskog sektora ga dovodi u poziciju bjesnog lava u kavezu stjeranog u ćošak. Njegova vladavina na prkosu i nacionalističkoj retorici uz odcjepljenje gubi smisao bez novčane podrške, jer kesu koju je punio prodajama je ispraznio lobiranjem, podmićivanjem i enormnom krađom preko građevinskih kompanija praveći RS rezidenciju 100x skuplju, autoput 20x skuplji i mnoge mnoge promašene investicije tima Andrićgrada, preko ukostračne pruge koja je trebal biti turistička atrakcija, do strašnog autoputa BL-Doboj... Njegovi jataci su skontali da je Dodik previše zgrnuo na tajne račune, a njima ostavlja pustoš...otud ovakve reakcije koalicionih partnera, kao i samih njegovih članova!!! Pokopaće ga njegovi na kraju...
Svoja vi posla
@volim.prijedor.1 Bosna i Hercegovina po Daytonu se sastoji iz 2 entiteta i distriktra...dok je tako ja oba entiteta i distrikt smatram svojim, kao i Bosnu i Hercegovinu...moje i tvoje ne postoji...jer sve je nase...to sto ti ne zelis da je tako, to je tvoj problem, ali kao osoba koja napumpava budzet BiH (koji se dijeli na 2 eniteta i distrikt) mi daju puno pravo kao i tebi, da komentarisemo o svemu unutar granica BiH... Svoja posla ja i gledam ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo da kazem da je onaj Drago Kalabic jedno od najvecih go vana u nasem parlamentu. A tesko je to pored majkicke, onog crvenog nosonje prijeratnog portira u zgradi institucija i one male plavke sto se poistovjetila sa fasistima.
dakle odluci se za jednog koji je najgori :))))
Pa bit ce becirovic ako podrzi smjenu kao sto su njega smijenili. sto ce ispast go vno, al hajde morao je malo da se povinuje odlukama velikih sefova
Niti jedno, niti drugo, nego zadnji trzaji očajnika..
debelo grijesis...on samo pokazuje svoju dominaciju...a sds je doveden u rs do ambisa....pobjedili su vecini opstina i od tad je u tim opstinama haos...plate smanjene za 30%,nema ni kilometra asfalta,nema novih zaposlenja ni projekata za te opstine....a snsd radi na nivou rs velike kapitalne projekte,povecava penzije i plate....a na nivou bih sdp i sbb moraju sa njm jer bez njegove podrske nema para i onda su nacisto propali......dakle dodo je jos uvjek prva violina :)))))
@prokleta avlija Drug, čini mi se da iz tebe govori indoktrinacija, a ne zdrav razum, bez uvrede.. Statistički podaci pričaju drugu priču. Vrijeme će pokazati, još samo malo strpljenja..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)