Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hallo.....@Rasmunssen...., Znas li ti ko je u BiH,kocnica svega ....-c.e.t.a.lj.i a na celu toga je Dodik...!
Genocidasica Ana Trisic - Babic je TA KOJA NAJVISE BLOKIRA svaki korak ka integraciji BIH-e u NATO SAVEZ, a ona je takodje zamjenica Ministra Vanjskih Poslova BIH-e Lagumdzije od koje Lagumdzija ne SMIJE pisnuti ni bilo uraditi koji potez BEZ NJENE SAGLANSOSTI i NAREDBI ! Na toj njenoj funkciji je normalno trebao biti zamjenik Ministra Lagumdzije iz hrvatskog naroda, O TOME SUTE hrvati ! Ta ista Ana Trisic - Babic je prodavala REZERVE oruzja ARMIJE RBIH-e i genocdne tvorevine PREKO CRNE GORE i Italije, za Libiju, Afriku i Siriju, TO SVAK zna, ona je to radila prije DVIJE godine sa Jovanovicem (MUP-RS) iz genocidne tvorevine, OVO NISU NEBULOZE vec puka istina, STA CE NA OVO RECI Dusanka Majkic, "vidis Majkicka", NISTA SE NE MOZE SAKRITI ! Ana Trisic - Babic, Dodik, Jovanovic (MUPRS), Dusanka Majkic, Dragan Covic SU DOBILI STOTINE MILONA DOLARA na ILEGALNOM KRIJUMCARENJU-PLJACKI I PRODAJI ORUZJA ABIH-e i iz genocidne tvorevine prije DVIJE GODINE!
cim dozvolite gej brakove aktiviracemo map
trljaju ruke sace imat nato snage na prepisaj hoda a nato vojnike pod prozorom u svojoj avliji
jedva ceka da ima svoju teroristicku jedinicu u sastavu nato snaga
je postavila svoje uslove za ulazak bih u nato
Нећемо. Живела Русија!!!!
Molim Tihićeve Prudaše da sada javno kažu da li je Hare bio u pravu za državnu imovinu!
Pa Ana Tris - Babic Predjsednica Tima Integracije BIH-e u NATO vec 3 GODINE BLOKIRA UKNJIZAVANJE VOJNE DRZAVNE IMOVINE RBIH-e ARBIH-e NA DRZAVU ! Ana Trisic - Babic Dusanka Majkic rade SVE PO DIREKTIVI beogradske genocidne SANU barbarije i agresora nad RBIH- m!
OVO JE PUKA ISTINA, Ana Trisic - Babic je ko prvo prodavala i krijumcarila rezerve oruzja ARBIH-e i iz genocidne tvorevine i ta koja BLOKIRA svaki korak BIH-e u NATO SAVEZ! I KO JE POSTAVIO GENOCDASICU i PREDSTAVNICU SRPSKOG GENOCIDNOG NARODA Anu Trisic - Babic ko Predjsednicu Tima za integraciju BIH-e u NATO ?! ZAR JE ONA - GENOCIDASIICA SRPKINJA BRANILA I ODBRANILA DRZAVU OD AGRESIJE I BARBARIJE SRBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE ?!? KOJI SU HAJVANI, IZDAJICE I NEPRIJATELJI BIH-e PRISTALI NA TU STRATEGISKU IZDAJU DRZAVE BIH-e? DANAS JE Generalni Sekretar NATO-a Rasmussen,u SARAJEVU i TREBA mu MALO objasniti STA RADI GENOCIDASICA Ana Trisic-Babic vec 3 Godine i ZASTO JE PLACENA ! Genocidasica ANA TRISIC - BABIC ( lagumdzijina zamjenica ko Ministra Vanjskih Poslova) ,JE JEDAN OD NAJVECIH NEPRIJATELJA i RUSITELJA SUVERENE DRZAVE BIH-e !
NATO je nešto prijeko potrebno Bosni i od vitalne važnosti za sigurnost u regijonu
BIH i Nato, dopustiti Natove baze u Sarajevu,Mostaru,Banja Luci, Bjeljini, Prijedoru...neka Amerikanci i Nato grade i imaju baze...