Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudo nisu predali na disketi 1.44 MB
BOSNA I HERCEGOVINA JE ZEMLJA POKVARENIH I KORUMPIRANIH POLITICARA. ODAVNINA SE OVDJE LAGALO I PLJACKALO OD NAS, OD NASE DJECE. NERADNICKE STRANKE S LJUBAVLJU NAM UZIMAJU SVE DA BI NJIMA BILO LJEPSE I ZATO GLASAJMO ZA ISTE, GLASAJMO DA BI NJIMA BILO JOS BOLJE NAREDNIH 20 GODINA
Bez brige Fahro ce vam to ostampati I dostampati u stampariji Avaza
U civiliziranijim drzavama imas odavno unaprijed popunjene listice. Odes na site stranke za koju glasas, isprintas PDF, dodjes na glasacko mjesto, identificiras se i predas listic. Manja guzva + manje se glasova gubi zbog pogresno ispunjenih listica.
Ajd ba ljudi ovo je divan primjer medjuentitetske saradnje. Malo zapelo na 450 milja al ajd poravnace se to. Garant je bilo pitanje nasih problematičnih pisama ćirilice i latinice.
čuj gluposti, CD nije odgovarajući prema uslovima iz tendera.. hoće pare na guzove..već imaju i advokata..
najbolje da odštampaju listiće s greškom,tj da budu ispunjeni tako da se ne moramo mučiti i ići glas(o/a)ti...
Zamolio bih da ovi iz Klix-a, ako imaju nekog novinara, malo bolje istraže ovaj slučaj. Za sve koji se slažu, proširite riječ.
kako se talovi stite \"sve spremno\" \"nema problema\" itd itd :D
sa 50 na 550. Smiješno.
Za sve one koji se sprdaju ,izigravaju i nasladuju tudom mukom ,da izvucu debelu pouku. politicari Ovaj covjek sa cigarom mucio je jednog covjeka,kasnije ja pao u ruke FSA-a ,sta mislite kako ce proci... torturing the people of Syria http://www.youtube.com/w atch?v=SVigL1bI7Fs&featu re=plcp
Stanje u drzavi je dobro, mogu se izbori prolongirati...hahhah
IZAĐITE NA IZBORE, BAREM DA VAM GLAS BUDE PONIŠTEN, NEMOJTE DRUGIMA DOPUSTITI DA GLASAJU UMJESTO VAS
joj...gdje ja živim? paraaaanojjaaaaaaaaaaaaa! sve sami kreten do kretena...jbte sunce.....šta je ovoooooo? kada ću se probuditi iz ove noćne more??????????????????