Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je nista kada fahro zasjedne i pocne da albance kiti dtzavnim parama
Glasajte za nas!
eureka!
Interesantno kako ŠĆEPIN Avaz šuti,a Blevanda u Vijeću Ministara donosi IZMIJENE Zakona o privremenom finansiranju,kako bi namakli novac i pokrili lopovluk.
\"Ugroženi\" Hrvati zauzimaju 25% rukovodećih pozicija u odnosu na 17% po popisu 1991. \"Unitarisitički\" Bošnjaci tek 41% u odnosu na regularnih 44% po popisu. To su nam dali \"čuvari BiH\" opetovani u liku i djelu nesposobnih SDA kadrova na svim nivoima!
Svakako da ćemo na putu uspjeha (a uspjeh je zagarantovan jer s našom velikom nacijom nema igre) eliminisati sve protivnike usran... pardon, ustavnog poretka naše velike nacije! SVI ZA PARTIJU, PARTIJA NI ZA KOG!
Rasipnicka bagra ... ne zna rulja kako je u realnom sektoru tesko zaraditi pare ... da su privrednici pametni i slozni ujedinili bi se i prestali placati poreze ovoj monstrum administraciji ... Najtuznije je sto su najveci rasipnici upravo oni kojima su puna usta Bosne ... koliko vidim sve Bosnjacki minsitri imaju negativne izvjestaje: Selmo Cikotic - SDA, Sven Alkalaj SBiH, Safet Halilovic SBiH idr ... Sve patriota do partiore ccccc dobro ovi iz RS-a ne dignu frku radi ovog rasipnistva jer se u zajednicke institucije sljevaju i novci njihovih poreznih obaveznika.
Svakako da ćemo koristiti najsavremenija tehnološka dostignuća razvijena u saradnji sa najslobodnijim svjetskim narodima i našim velikim prijateljima, Sjevernom Korejom, Kubom, Vijetnamom, Laosom i Kinom.
Vidis da mu nick pise \"Ironija\", ovi iz Bosne su bas tukmezi.
Naš sljedeći plemeniti korak za ovaj ponosni i veliki narod jeste pronalazak Zlatkove čestice kojom ćemo skršiti sva dosadašnja istraživanja zulumčara iz CERN-a i neprijatelja naše velike nacije! ŽIVJELA PARTIJA!
Ccccc, jadni su ovi koji misle da je SDA nešto spasonosno, ovo je je produkt njihovog neaktiviteta, nerada, njihovoh nesposobnjaštva!
U SVAKI GRAD PO JEDAN KIP I SLIKA VAŠEG VOLJENOG VOĐE! OD SARAJEVA PRAVIMO BOSANSKI PYONGYANG!
nije lahko vladati tolikom količinom problema koje je SDA gomilala godinama, nadam se da će situacija biti bolja ubuduće
Eto vidite koliko trose, i Tihic je trazio jos novca za institucije BiH, da bi njegovi ministri mogli jos vise trositi
Eh sad kad vise nema ovih tihicevih foteljasa, sljedeci izvjestaj ce biti puno pozitivniji
natakarim ja tebe i tvoj SDA sto su te spasavali do sada... zato si tu gdje jesi !