Osumnjičena za zločine u Trusini
0
Rasema Handanović zvana Zolja izručena iz SAD-a u BiH
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada stigne neki Srbin ili Hrvat, on je ratni zlocinac a kada dodje Zolja onda je osumnjicena. Ili su svi zlocinci ili su svi osumnjiceni
Rasema Handanovic is now friends with Monika Simonovic!
www.BosnianForum.org Registrujte se !! www.BosnianForum.org Registrujte se !! www.BosnianForum.org Registrujte se !! www.BosnianForum.org Registrujte se !! www.BosnianForum.org Registrujte se !! www.BosnianForum.org Registrujte se !!
vi sada sto pljujete po Rasemi mozete svoje junastvo samo ovako preko portala da izkazujete,uz Rasemu sam stajau u prvim redovima za odbranu BiH i opet cu ako treba,a vi misevi ste samo ovako heroji preka portala...
Svi oni koji brane Rasemu oli¨ti ZULFIKAROVU AMAZONKU, kako su je tada zvali, neka ZABRANE M.AJK.AMA S.R.E.B.R.E.N.I.C.E da traže pravdu za svoje u.bije.ne. Em što su politički izmanipulisane, em što je među njima masa onih koje (sve i jedna u rukovodstvima tih političkih organizacije) mjesečno imaju primanja najmanje 2000.00 KM. A sada mi odgovorite koja je razlika između njih? Z.olje i m.a.j.k.i s.r.e.b.r.e.n.i.c.e????
STRASNI SUD: \'\'NIJE TO URADILA BOSNJAKINJA RASEMA ,VEC BOSNJACKA ULEMA \'\'
probali ste vi to i sa srednjom bosnom i varešom ali ste dobili ono što ste i tražili ali očigledno nedovoljno
Ovo ruzno moze da yebe samo neko ko karadzic... Cuj zolja... Kako ovi mogu da zive sa onim sto su pocinili :(
@AK 47 imam neki osječaj da si u stvarnom životu ...ćkapi, ali neka
kamo sreće da je ovakvih žena i muškaraca u Armiji BiH bilo puno više danas K.u.r.v.a.t.i austrijski konjušari koji hvale soje okupatore Austrijance i NIjemce, K.u.r.v.a.t.i narod fašista, nacikatolika, genocidaša, ne bi bi li u prilici da serru i da pizzde kako su majorizirani i da pod tom po.ga.nom lažljivom propagandom razaraju Bosnu ! kamo sreće da se i sa Varešom i sa cijelom Srednjom Bosnom uradilo kao sa Trusinom da se ustaškka govnna počiste iz ove naše lijepe Bosne, nek se tornjaju u imotski i Ploče, nek se tornjaju na Korčulu i Mljet....
Sve najbolje Rasema!!! Branioc Bosne od agressora, Daje bogDo vise vakvih bilo...sram vas bilo kakve komentare pisete...trebali su vas cete i ustase sve pobiti, izdajice !
rasema zvana zolja a prava drolja krvnička
Je li to sama napala selo ili je jos neko bio s njom? LOL :)))) Kakva smrdljiva drzava i pravosudje ....
PREDLAZEM ZATVOR U ZAPADNOM MOSTARU ZA OVU KRASOTICU !!!!
stvarno otkud vi znate dali je zena kriva ili ne sudjenje nije ni pocelo ..ako se dokaze ok u suprotnom zaista nije fer ...dali su vase ruke ciste ko zna ..dali u vasim porodicama ima kukolja ko to zna ....razmislite..
LJUDI POD BROJ JEDAN NISTE UPUCENI , AKO VAS BAS INTERESUJE DALI JE ZOLJA KRIVA ILI NE DODOJITE NA SUDJENJE ZULFIKARU ALISPAGI ....JA IDEM REDOVNO NA SVA SUDJENJA ..JOS NIJEDAN SVJEDOK NIJE POMENUO OVU ZENU , VEC SE POMINJE SKROZ DRUGA ZENA ...NEMATE PRAVO NIKOGA DA OSUDJUJETE DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO..A ZA NEUPUCENE TAMO SU VODJENE BORBE I TI CIVILI KOJI SE POMINJU IMALI SU NAORUZANJE ...ZATO PRATITE MALO SUDJENJA PA TEK ONDA KOMENTARISITE ...ZUKA NISTA NEMA SA TUDJOM ZONOM ODGOVORNOSTI..
E sad reciprocitet ako oslobode Zolju da oslobode i Moniku Simonovic,Ako je osude onda Monika da dobije manju kaznu jer joj se na dusi stavlja samo maltretiranje Bosnjaka dok je Zolja okrvavila ruke ubistvima !Pre nedelju dana ste lajali na Moniku a sad su vam poruke sve tipa pa branila je Bosnu ovo ono...O Azri necu nista ni da pisem imate b.a.l.i.j.e Zlocinaca za izvoz samo se pred svetom pravite zrtve i fin narod...