Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno, kako neki ljudi evo u Sarajevu pa vide da su SDA lopovi da ih hapse , prodaju diplome, kioske kupuju od 250k i on opet kaze ne rusi vladu samo nek je SDA?
Kiosk je djelo Naroda i Pravde
SDA je zlo! Aida Obuća i ostali kao npr. hadžija Senad Čeljo hoće da budu u vlasti s Velemirom Tanovićem koji je bio po brdima Goražda u ratu pucajući po gradu.
Svako ko dobro radi treba ga podrzati, i u KS kada bi Dino i NS poceli gluposti raditi treba napustiti stranke i vlast, a isto tako nek ovi iz SBB zastupnici napuste ako Scepo izda , mada sumnjam da ce izdati jer njegov mozgic nalaze da pokusa da kajmaci na nivou KS par direktora mjesta a isto tako i na FBIH i BiH nivou
A sta radui najveca lopovka na podrucju BPK-a, Aida Obuca, nosioc studtentske stipendije u svojoj 40-nekoj godini?
Njih dvojica spasili kanton covjece..
Jedina država na svijetu u kojoj su "papci" na vrlo visokoj cijeni.
Bake na aparatima!
Sarajlija sam i Goraždaci su me uvijek oduševljavali svojim zajedništvom, kako se paze, pomažu i guraju međusobno. Po mnogo ćemu su uzor svim Bošnjacima! Šta će vam ovo kokošarenje imate puno bolji fol?
Transfer se rijesio u poluvremenu
Vau, u Govnazdu stalno neko sranje. Bolje bi im bilo da naprave vec taj pogon i postrojenje za preradu govana da se smanji to.
Reče Hrvat i osta živ
Gle ove krave prva sa ljeve strane, eeee drzavo moja i ko nas predstavlja
@Louis141 pravi dobre torte....hehe
dva pedera o ženama i politici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovu taktiku primjeniti gdje god se moze.Oproban recept.
Zar nije jedinstveni princip bh bloka opozicija
4 PAPKA U ZENICI EVO I 2 U GORAZDU
Rascjep među političkim cjepkama.