Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čisti samo!! od smeca nema nista!!!
ne raspravljam sa nepismenim i neskolovanim ljudima! ti svoju pricu mozes svojim u kuci prodavati a vjerujem da ni u kuci nisi autoritet! ne znas sta je opservacija a sta konstatacija- konju glupi!! Nauči termine ako ih mislis koristiti!!! ILi su ti to doktori ponavljali pa si naučio nov riječ???? posto si glup ko ponjava da ti kazem odakle sam kopirao... ne znam sta ti krezavi nije jasno??? https://european-union.europa.eu/institutions-law-budget/budget/revenue_hr
Mislim da ovde ima dobrih auta ili bar skoljki za restaurciju i projekt
Sta nas briga, vazno je da se nana dzjle Ramović oporavlja tj. Nije jos mandrknula.
Dobro je da je ovaj piroman našao stara vozila
Dokazi se spaljuju da ne bi dosli muriji u ruke...
Pa neko radio nesto ili krao gorivo
Treba vidjeti šta je konkretno izgorilo.Jedno vozilo je možda u sebi krilo neke dokaze pa je ovim putem uništeno.Kako god, nije čista situacija.
da smo normalna drzava nakon 6mj bi to trebali spalit u zenici isto kao i ona auta na carini sto leze po 10 godina
Odsjaj lupe, uperene u papir.. Eto. Tegla, staklo... eto.
Imamo piromana, pali gdje stigne.
Sad vlasnici tuzit Rad i dobiti druga auta