Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ranko Ostojić kao srbenda mora lajati na Kolindu, jer bi ga Pupovac u protivnom škartirao.
@Oskarovac Isti Pupovac koji sa HDZ-om koalira od Kulina bana i koji je HDZ podrzao pri svakom glasanju u Saboru? De molim te, Pupovac je veci domoljub od Kolinde.
@NevesinjskaPuska1980 Sto posto si u pravu. Pupovac je srpski domoljub, a Kolinda hrvatski. Odnosno Pupovac je zalupana srbenda, kojoj je samo jedan cilj a taj je da potkopava susjednu i prijateljsku Republiku Hrvatsku pod cijenu da podupire i HDZ ako vidi da HDZ ide u krivom smijeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj se ubio za Adilovo udruženje Krug 99. Srbin i laje na Kolindu, kud ćeš bolji scenarij za zavadi pa doviđenja u unitarnoj.
Idealan lik za ovo društvo i klub ublehaša, jer dotičnog više ni vlastita supruga ne doživljava ozbiljno. Neka se sada učlani u SDP BiH pa sa Prlićevom kćerkom drži vazove o suživotu, ali u Sarajevu jer tamo to jedino prolazi, na ovakvim pričama mnogi su karijere stvorili od Lidije Korać, Ive Komšića, Marina Ivaniševića, Ivice Šarića.Takvi se dobro nagrađuju i postaju dvojnici nenadmašnog SEJDE BAJRAMOVIĆA
SDP se pokazao. Ne zaboravimo kako svi HR SDPovci hodaju po Mostaru i zaobilaze Sarajevo pred izbore u Hrvatskoj. Nista nisu ni pokusali promijeniti u medjusobnim odnosima. Odjjebite.
Kolinda je riječka čkapi, ko nije tražio nije ni dobio.
Nezna on ni upitati 🤣
@Čiko1911 Jel' izgleda, oca ti?
U Hrvatskoj ga zovu Ostoja Ranković.
Ti si kralj pameti ! Da, tvoje je.
BiH i Hrvtaska trebaju imati dobre odnose i biti saveznici.
Ne vjeruj ustaši, NIKAD! Sveži jednog u vreću i stavi ga ispod stola, a s drugim nazdravi za stolom - isto ti misli i onaj za stolom i onaj u vreći. Pamet u glavu Bošnjaci!
'U mojoj obitelji nema ustaša, svi su bili partizani'. Bravo!
U mojoj su većinom bili ustaše. BTW, većina Bošnjaka je bila u Ustašama za vrijeme II svj. rata. "Ustaše" su spasile Bošnjake od potpunog istrebljenja i 41. i 95.
ustase su najveca sramota hrvatskog naroda.
U Bosni nema istine jer nitko ne želi da je vidi
Zavisi od ISTINE i priznavanja ISTINE. Vrijedi za cijeli region, naravno. Nikada je nisu priznali. Kolinda priča o ekstremistima, Vučić izvrne Baketov intervju da bi napravio tenziju... Očito su i komšije i susjedi baš dobronamjerni.
Bakireee daj zamjesaj karijolu betona.. treba nam za Peljeski alooooooooo ba
Ma počeo je ali nejma vode 🤣
To legijo
svaki metak i pusku koju ste poslali ste visestruko naplatiki ,za svaku izbjeglicu ste uzeli brdo para a muskarce im gurali da ginu umjesto vas,jednom se prava istina mora reci