Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debevec sada ako si onakav kako pricaju stisni damu i hapsi govna,pocisti smece,lopove,kriminalce i svu ostalu gamad.Kad dodjes do hrdjavog smrada,kolalicionih mu partnera i mafije koja nas pljacka ruke ce ti se pozlatiti..
Nek uhapsi šefa Telgeltije, Milorada Dodika
Ovdje su samo profitirali oni koji su napustili BiH, dođu na godišnji provjere oročene Eure, provjetre nekretnine , počaste familiju, prošetaju Ferhadijom, popiju kaficu i kažu OVO NEMA NIGDJE.Največi gubitnici su borci A R BiH,te oni kojima je neko nastradao sa knjižicama i kašikama nizašta, dok im borci Minhenskih brigada državu vode, kao i Sarajevski minderaši koji su postali velika gospoda sa nekretninama u BiH i van nje, sve na priči o BiH i napaćenom Bošnjaku.
lik je zivio u Spanjolskoj u ratu. radio je kso prevoditelj ujedno i studirao. bska iz reda sefardi jervreja. super lik. sretno u radu !!
Covjek je rođeni Sarajlija, gospodin za mnoge, otac slovenac a majka zidovka. Odlican student, rat proveo u Sa.Otac mu je proganjao aliju, dok je pisao islamsku deklaraciju... e to je strasni minus... Boakir ispodprosjecni student, vjerojatno nije mogao biti dobar jer su ga mrzili profesori... zbog babe.., A seBija... 11 godina studiranja i za tri godine magistarski i doktorat, jer su je volili profesori, zbog babe...
Na oku ga treba drzat, od jutra kad ustane dok u krevet ne ode.
tresla se gora rodio se miš.....toliko su negodovali radi izbora ovog jer bi trebao biti bošnjak i na kraju pojeo vuk magarca.
Pravi gospodin na pravom mjestu, dokaz da se samo radom, disciplinom i odricanjem može nešto postići. Dokazani stručnjak, sa biografijom kojoj zavidi i Falkone u Italiji.Njegov otac je bio veliki pravednik koji je zadužio Sarajevo i BiH.Ovo je dokaz da su Bošnjačke žrtve pale za pravu stvar i da se isplatilo braniti prave vrijednosti da bi nam danas bilo bolje, nekako mi bude lakše kada ugledam Denisa Zvizdića Premijera, Arape, Turke i Talibane u skupim automobilima, AFERIM.
mafija i politicari danas slave
mafija ima drzavu
Volio bih da bude kako treba ali gledajuci do sadasnje poslove ovog celavog nisam optimist
debevec je ovaj drugi.. ne celavi
Ciji li je ovaj igrac... ko li ga je protirio...
Na Tornju Fahrudin Radoncic priredio veliko slavlje. Ovo je tortura sto narodu priredjuje Fahrudin Radoncic, uz precutnu podrsku nesposobnog Bakira I. koji je zajedno sa Radoncicem u koaliciji. Haris Silajdzic je bio u pravom smislu rijeci doktor nauka za ovu dvojicu.
Jačajte institucije NBH-azije u protivnom ostat će te bez ikakve države. BiH mala Juga raspada se.
pa da vidimo.
Ranko je Slovenac porijeklom i dobar pravnik čitav život radi u Sarajevu i tu je za vrijeme rata bio, dosta nade polažem u njega, a bolji je sigurno od Gorana Salihovića muljatota
poraz i OHR a i amaericke ambasade i EU predstavnika ... bruka i sramota