Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Mile javno govori kako prisluskuje svoje opozicionare i na slobodi je. Jos se hvali i smatra to normalnim.
Osmica i Debevec su uhapšeni jer su pokazali i Bošnjacima i BiH patriotima da EU pokušava da gradi BiH na “Krišćanskim vrijednostima” - to je taj snimak. Znači ako nisi križarsko smeće onda si uhapšen, čak i ako si Krišćanin kao Debevec. Hvala im za patriotizam - ja to cijenim.
Uhapšen predsjednik Suda BiH, pa ko to ima iznad njega? Ima Marfi - zna se!
A uposlenici OSE, bar 2/3 blisko sarađuju sa istim, dobijaju i daju informacije i izvještaje mimo institucije od koje primaju platu. Vrijeme je daa Šmit raspusti sve parlamente i vlade i uvede čisti protektorat na bar 5 godina kako bi se pohapsili svi pa i politički kriminalci i država dovela u red
U ovoj državi ništa nije neovisno pa ni sudstvo i tužilaštvo. Zašto ne uhapsiše Dodika? Njih dvojica tajno prate prisluškuju sve koji su im interesantni, jedan preko BIE a drugi preko SOE.
Eto, šta su Dodik i Čović dogovarali neki dan u Banjaluci. Čović ima iskustva s tim, izgubio se sudski spis, hapšenje Lijanovića neposredno pred izbore, kako bi obezbijedio legitimno predstavljanje, a sad je igranka kako osloboditi Dodika u sudskom procesu.
Pišite istinu...uhapšeni zbog snimanja visokopozicioniranog lika (kauboja) kako orgija sa maloljetnicima u vikendici
Cuj to? Ko je šeširdžija?
Pajtaši iz mejtefa, sad ce SDA nepismenjaci i botovi napad na muslimane a Dodik može ovo ono hahahahahaha trojka kriva hahahahaha
"Gdje Bosna počinje,logika prestaje" ZAKON,SUD,HAPŠENJE I ZATVOR U BOSNI VRIJEDI SAMO ZA BOŠNJAKE !!!! Bošnjake treba svesti na nivo ovce,da bi vukovi lakše došli do plijena.
Aaaa,SDA botova sto su pogodjeni,tipicna Bakirova mantra po ugledu na jarana mu Dodika,nafatajte malo i "anamo njihovig" i svi zadovoljni. Strpati razbojnike u zatvor je nesto najljepse sto moze dozivjeti jedan BiH patriota iliti domoljub.
Bošnjaci,ovo je samo predstava za zastrašivanje Bošnjaka I micanju svih koliko toliko uticajnih Bošnjaka ,a sve u cilju uvođenja aparthejda.
Sud za jedan narod aferim. Sad se sjetili Osme dobrog.
Ja i ?
Eeeee a kako ide kad ono novinar neovlasceno snima?
Ljudi moji gdje ovo ima, sudija koji vise sjedi u sudu kao optuzenik nego kao sudija. I on i dalje sudija!!!
Zapadna politika želi da Bošnjake svede na nivo bez prava u odlučivanju u BiH. Namjestili su ovu izdajničku trojku koja će sprovesti njihov politički i ekonomski masakar nad Bošnjacima.
za vrijeme korone kisik se prodavo u rs, koji nije za medicinske svrhe, poljska bolnica u rs kupljena za 50 miliona, i puno jos kriminala. niko ni rijeci nije napisao a kamoli osudio a da ne kazem uhapsio. nego ko god stane rusiteljima drzave, hapsi, za primjer onima koji bi branili BiH da vide kako ce proci.
Pored milion drugih krivicnih djela oni ih optuze za glupost,ako im odrede pritvor a naravno bice oslobodjeni onda ce ovi da tuze i da uzmu odstetu a imamo milion takvih primjera i dali se igdje na svijetu i u kojon Drzavi ovako blamira sud i tuzilastvo