Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH kao prvo treba KASTRIRATI roditelje koji se neodgovorno ponašaju prema svojoj ulozi roditelja. Djecu im oduzeti i prisiliti ih da im oni lično plaćaju mjesečno izdržavanje, a državne ustanove da ih odgajaju, a oni nikada više da ne budu u stanju \"napraviti\" drugo dijete.
U ovoj nasoj k******j drzavi za sve djeca ispastaju.Odgovornost odraslih prema djeci =0
“Šta činimo da zaštitimo djecu?“ A šta činimo da se roditelji počnu kažnjavati zbog neodgajanja i odgojnog zapuštanja djece. Ako ih znaju \"štancati\" svake godine po jedno onda neka ih i odgajaju ili neka se usvoji praksa da im se djeca oduzmu, a njih prisili na besplatan društveno koristan rad jer im djeca u tom slučaju žive na račun društva. Prvo početi od roditelja, porodice pa tek onda od prosvjetnih radnika i šire društvene zajednice. Primarni problem je mentalno bolesna porodica i mentalno nazadni roditelji koji bi da se j..b.u i rađaju djecu a da im ih država i društvo hrane i odgajaju.
Predlažem da im vjeronauku drže ove čike iz G.Maoče.