Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa covjek ne zna dvije recenice svezat,nasilnik i kabadahija ala Tasim Kučević,a vamo doktor ekonomskih nauka,iz Travnika il Kiseljaka vjerovatno.Bio sam ta promjene,al ovo je gora vagra haman.Dotakli smo dno,valjda bema gore!
Ramo mozda jest neobrazovan. Ali kad sjedne Vlada, Ramo je najmanji kriminalac.
Eto te strasne Vlade koju smo cekali. I sad ce jos direktor FUPa biti neki Jure, Mate, klinac, palac....
Sin mu Ministar bez dana radnog staža 🤣
shisha boy
Ko da Ramo ima nekog staza. Nema, pogotovu relevantnog, a nema ni neke priznate skole ili fakulteta zavrsenog. Ali ti sa instant diplomama su na 80 posto pozicija, a neki koji su zavrsili DIF u rekordnom vremenu su na najvisim ministarskim pozicijama.
no prema svemu sudeći HDZ će dati zadnju riječ, sve ostalo je nebitno u ovoj priči
Moglo bi se reci dajte covjeku sansu, mozda se i dokaze da je dobar u poslu ministra, ali jedan zivot je prekratak da se doceka da zvanicnici nauce raditi, a zaborave krasti i raditi za svoj interes. Nada zadnja umire...
Haha, Nezavisni odbor ,naravno po mome izboru
A stvarno kad ga covjek pogleda reko bi da je kriminalac neki a ne Ministar FUP.a.I to nam vodi policiju zao Mi murije stvarno.Covjek za ovakvu poziciju treba da Bude policajac sa besprijekornom biografijom a ne osudzivani decertificirani optuzivani policajac ekonomske struke.
Apsolutno nisam ni za one sto su bili,ali ako je “promjena” Ramo Isak onda nas fkt treba istrijebiti!!!
Isto govorim ovdje stalno. Ali dzaba krechimo. Sa ovakvim kadrovskim rijesenjima i dosadasnjim nastupima omogucuju notornoj, kriminalnoj, bahatoj i potpuno devalviranoj SDA da ih pomete na slijedecim izborima. Nazalost.
Mogu samo jedno reći,Bošnjaci kao najbrojniji narod ispadoše predmet sprdačine,a po funkcijama dobiše najmanje,desetak procenata,🤔🤔
Eh tugo moja,na šta smo spali.... I kad neko kaže;dobro se dobrim vraća!
Samo vrijedna pomena je rečenica da će HDZ imati zadnju riječ tu,ma bravo trojko,ima li još nešta?!🤔🤔
Ovaj lik je ismijavanje sa zdravim razumom!
Otprilike slicno kao kad je Lagumdzija spucao shamarcinu glasacima SDP i ponizio ih na najgori nacin i kandidovao "novinara" Bakira H. za clana predsjednistva. Kad ga je notorni Bakir lako pobjedio. Samo je tako i mogao pobjediti. I vidi vraga taj Lagumdzija ide ne visoku poziciju. Dakle, vrtimo se oko istog, Ramo umjesto Rame, Bakir umjesto Bakira, Osman Topcagic SDA iz penzije u London
Koji cirkus ze od ministra ze, majke mi ze
Osuđivani kriminalac, i žena koja veliča ratne zločince. Kičma izdajničke vlade. A da. I Nerko Njiva je tu.
Jesu imena sa spiska?
Vratite nam Mafijasku SDA sve im je Oprosteno !
Jedan posten i radan covjek vrijedan hvale i jako pristupacan međunarodnim faktorima , tugo nasa golema si ...
Trazi i Narod novu Vladu i da se Kriminalci i Izdajnici pohapse