Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi nas zayebavaju kad imamo budalu fadila za premijera..
Šta si navalio u Sarajevo, idi malo i do Beograda .... :D
Prosle godine Konzum poslovao sa preko 42 miliona KM cistog gubitka sto je za 25% vise od vrijednosti njihove imovine. A podatak da je dug prema dobavljacima preko 60 miliona eura je alarmantan i zahtjeva hitnu intervenciju i stavljanje pod nadzor i kontrolu Konzuma u BiH. Gdje je sada premijer Govnalic i njegova stranka glavatih strucnjaka za kriminal? Hocete opet kleknuti pred hrvatskim lobijem na stetu svojih gradjana?
Sto se mene tice ja nisam usao u Konzum zadnjih 3 mjeseca...odnosno od kada nas je Kolinda na samitu EU prozvala islamistickom prijetnjom Evropi i svijetu
Kolinda ga i salje u BIH,zna ona koga je najlakse zavalit'
Zasto ce razgovarati sa nama ako smo mi "islamisti" i "teroristi"...i kako ga nije strah da dodje u drzavu sa preko 1000 teroristickih kampova...kako rece njegova druzbenica teta Kolinevic
Samo je pitanje ko će kupiti Konzum BiH, da li Mercator ili Bingo. Svi pokušaji spašavanja su propali prije više od 5 godina. Nadam se da će vlasti u BiH zaštititi domaće dobavljače, da ne propadnu skroz, ali ne vidim kako će naplatiti kompletna potraživanja.
fadil je rekao da je sve ok nisu njemu duzni, naci nema problema vjerujete fad'lu