Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Das covjeku amercki san i on opet hoce idilski haha
Pa taj njegov san su svejedno finansirali Amerikanci
"Hodžić je bio vođa grupe i primarni posrednik ove zavjere za finansiranje i podršku terorista", rekao je specijalni agent FBI agencije Richard Quinn.Njegova supruga Sedina Unkić Hodžić još uvijek čeka presudu. Nihad Rošić čeka na početak suđenja, dok su Jasminka Ramić, Mediha Medi Salkičevič i Armin Harčević osuđeni na 36, 78 i 60 mjeseci zatvora. U okolini Sarajeva koliko hoces "spavaca".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi mu za izgled dao bar 10 godina zatvora
Treba ga objesiti za bradu da visi
kozojeb
Tko bi rekao, ovako kad ga gledam rekao bi neki fin dingospo
Jest lijep jebbo sebi sestru
Tolerancija i suzivot mu izbijaju iz ociju.
Nisu svi muslimani teroristi, al su svi teroristi muslimani
@Romanija75 suti genocidasu
@Klix zašto ste ovaj komentar izborili? "Samo zamislite koliko ovakvih sada hodaju po Europi. Otišli ubjati u Siriji i sad se vraćaju u Europu. Ima ih sigurno i u Bihaću..sad pomagaju kako nemaju prava"
daj mu odmah 30 godina
ma zatvorite bandita na dozivotnu odma ..sve mu teroristicko
Dumm and dummer
Treba mu dobar frizer i psihijatar
Ja bih ga osudio na 20 samo zato što je ovako ružan !!
maaa jooook, gdje bi on, na licu mu se vidi da je velika poštenjačina i dobrotvor. sve sami akademici i pjesnici.
Sin moga komsije dobio prije godinu posao u Belgiji. Dobra firma, dobra plata, al pamet naopaka. Fura se deckic na isil... Odveo zenu tamo, rodio mu se sin, on umotao dijete u onu crnu zastavu i napisao ispod "Babin mudzahid"... Dobio otkaz na poslu, ljudi ga spengovali i poslali nazad za Bosnu. Eno ga cuva ovce kod babe...
@SamoTo, sta i da jesam na selu? Je li to sramota neka?
@gooUser1573302340, nikad do sada nisam bio viulgaran prilikom komentarisanja, ali tebi cu sa uzivanjem da napisem: phopusi mi ovu moju finu, osunecenu chunu...
I Ramiz ode u Ameriku prije mene...