Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donošenje zakona dolazi u obzir ako je u skladu s Ustavom, odnosno aneksom 7, i nikako drugačije. Za to će glasati svako normalan ko se zalaže za ljudska i građanska prava a pogotovo povratnika u RS.
Nas problem i jeste u tome sto imamo veoma malo normalnih, tj onih koji ce racionalno prosuditi sta je bolje po pitanju ljudi a vise onih koji ce gledati koja je i cija je to strana ili ko je ipak pokretac svega toga
Nije istina da SDP radi protiv Bošnjaka tamo kad je i SDP podržao Salkića, piše ovdje, SDP je i platio sudsku odbranu neki dan i to Bećirović lično. Dodikova politika je fašistička, na tome dobije izbore i tu je najveći problem. Njega treba optuživati, nemojte smiješni biti.
o kakvom becirovicu balis, gdje se spominje sudska odbrana, ti si bolesno komunisticko djubre koje zabali i zapjeni a nemas veze o cemu se radi
Reci mi ti majmune o čemu se radi! Da živiš ovamo ne bi palamudio tu i pametov'o već na svojoj koži trpio teror, još i 20 godina nakon rata. Svaki korak koji pomogne nama tu ima veze! Informiši se ko pomaže i ko se zalaže, đubre plaćeničko i sjaši s foruma raznoraznih i mojih komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ICI SA OVIM U STRASBOURG!
Ako ima potrebe da se donese zakon, onda nek se donese, samo neg bude u skladu sa Ustavom BiH i da se njime ne vrijedjaju prava povratnika.
Suljagić: SDP i SBB nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen -Lične uvrede izdajnika Bosne i Hercegovine mi predstavljaju najveći mogući kompliment i ličnu satisfakciju. Oni koji su spremni zarad četiri fotelje u Vijeću ministara prodati Srebrenicu i još 49 posto naše zemlje Miloradu Dodiku nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen, kaže Suljagić. Dodaje da i SDP i SBB znaju da će na izborima 2014. biti svedeni na nivo statističke greške, slično kao i njihovi partneri iz DNZ-a. -Zato grozničavo grle fotelje koje će nakon izbora moći gledati samo na televizijskim kamerama, kaže Suljagić. Da imaju imalo hrabrosti i časti, SDP i SBB bi, ističe, odmah raspisali vanredne izbore i izašli pred birače sa novom politikom koju trenutno u BiH zastupaju samo nasljednici Fikreta Abdića. -Ovako će u historiji ostati upamćeni samo kao neuspješni izvođači radova Milorada Dodika, koji naređuje i organizuje progon građana Srebrenice i drugih povratničkih zajednica u tom entitetu dok nas njegovi hizmećari u SDP-u i SBB-u ubjeđuju da je to dobro za nas, zaključuje Suljagić. - See more at: http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&id=20577%3Asuljagi-sdp-i-sbb-nastavljaju-tamo-gdje-je-fikret-abdi-zaustavljen&Itemid=58#sthash.YEYuVLIB.dpuf
andricgrad 05.04.2014. u 11:54 Odgovori 16donjeti zakon da se u rs jede samo svinjetina :) Za taj zakon potpisujem dase izjedete sami svinja svinju jede..
Ako ovaj zakon krsi prava povratnika onda ce to sud i ustanoviti i tako da nece doci do usvajanja toga zakona, sto je logicno, a zakon trebamo imati, tu nema dileme, a sada, hoce li taj zakon biti ovaj zakon ( naravno ako ne ugrozava prava povratnika), ili neki drugi bolji zakon, mi zakon moramo imati i dobiti pa svidjelo se to nama ili ne!
Sve treba ucinit da ovo bude povod za unistenje sumske,cim je jedan zakon dextonski nepostuje netreba niti jedan.Sazvat parlament i izdglast Deyton nevazecim il ga jednostavno prestat primjenjivat ustav republike BIH stavit na snagu,pa nek genocidasi uzmu za oruzje ako MZ to nebude ponistila sto joj je i zadaca da provodi deytonski sporazm i nadogradjuje kako stoji tamo u sporazumu..
Samo me interesuje da se SDP i SBB ne oglasavaju, a sad pitam njih i njihove pristalice, jeli vi podrzavate ove namjere genocidne tvorevine, jeli vi podrzavate legalizaciju genocida, jeli vi podrzavate cetnicke ideologije?? S obzirom da se SDP i SBB ne oglasavaju i da su ovaj sramni Zakon podrzavi u Parlamentu BiH, jasno govori da su oni na cetnicko-genocidnoj strani, i da podrzavaju cetnicko-genocidnu ideologiju.
donjeti zakon da se u rs jede samo svinjetina :)
tri puta dnevno
Interesantna malogradjanska, nacionalisticka paljevina!Tvoji komentari nemaju veze sa zakonom, najvjerovatnije uzivas u psihopatskoj hrani svoga ega..BiH je drzava, ustav zemlje svidjelo se to tebi ili Dodiku se krojiu Seheru!
Za ovaj Zakon Vjevu Ministara glasali su Lagumdzija i Radoncic, a u parlamentu ga podrzali poslanici iz SDP i SBB, sto znaci da ove dvije stranke otvoreno rade protiv Bosnjaka i BiH,
Ne mozes gledati samo jednu stranu i suditi i presuditi na osnovu te strane. To kao ti pricitao o cemu je rijec, ti tamo bio i znas o cemu se radi, i donio si na osnovu ovoga presudu nekakvu, pa daj bolan, okani se prava i komentarisanja prava kada nisi pravnik!
Ja nisam jos pravnik, pa tako ne mogu komentarisati, a pogotovo kritikovati a i da sam jesam pravnik kada uzase nemam taj zakon da ga mogu procitati i protumaciti, tek bi mozda i mogao komentarisati i vidjeti sta je dobro a sta lose!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet RS i Dodik rade po svom, nista u skladu za Ustavom BiH.
Postoji ustav BiH?? Ozbiljno?? Cudnog li cuda. :o
da postoji zove se dejtonski mirovni sporazum