Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir i Mile se sastaju po kafanama....a Ramiz bi salu.. cuj to..
Kolko mrzimo jedni druge životi će nam se završiti sa mržnjom u nama.To je jako žalosno i tužno.
Otrov za trebe . Svaka mu cast .
Tokic da te zamjeni, odmah.
Nije se lijepo rugati nečijem licu, Ramke je fin u duši, nije zao, samo je malo onako, revniji u politici...tu se zna baš isfulati, ali i Tihić je bio tu gdje je on pa postao šef stranke...ako bude po tradiciji ode nam Bake .
Ramize kad te budu opstruirali javi se, a sve dok te opstruišu jecaj.
ma radmila u han pijesku,na meni a u drugoj ruci mobilni pa teško složit rječenicu..
@weasel...trpilo se godinama. a njima prst oni ruku pa tjelo.. Duduk misi gdje ih niko nedira mogu da rade kako hoče. Ali sile velike smatraju sa strane i otiče njima entitet za stolom.. a neko ko ima naprimjer boravak il manju kuču (vilu)on ima gdje kod brata velikog preko drine..a ko nema neka ga sa nama u preljepoj našo bosni..Turska za par dana sredi śto druge "velike sile"pokuśavaju preko 2 godine.hahahahaha
@weasel..ja sam to uvjek svjestan.i rade par godina da okončaju što 1992-1995 nije uspjelo..navikli da lradu zemlju i da gube.. kako da ih objasne da kosovo je otišlo i tako da su bezveze ginuli za RS jer nisu ništa dobili.BIH ostala sa manjim entitetom koji je ih sačuvo od armije bih...kad su kukavički ono učinili što se zove genocid i dokazano presudama..a da ih je bilo kako i lažno nasera osuditi da gamad rekne da su i muslimani genoxid na 2-3 srbina učinili..wh kije to se desilo i naser neče nikad nit osudžen za to..a Politika disuka če vam uzeti i entitet koji se trpi dugo,a sad če se reagovati sigurno.
" Opstruišu me, ni usta ne mogu da zatvorim od njih" :):):)
Koja su ovi četnici govna!!! Nevjerovatno kako smrdite!!!
A da četnicima malo proflautaš? Onako sa kožicom!
To se četalju ne može dogoditi, ako ne znaš evo da ti kažem, iz Goražda sam! Pitaj starije od sebe neka ti kažu da ste upravo vi, četnici, goraždanima flautali i to u bliskoj prošlosti. I opet će te nam aBda flautati, i to u bliskoj budućnosti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Diskriminacija i nacionalizam jasno vodi glavnu rijec politike, a nama s Istocnog Sarajeva u jutarnjim satima kada se polazi na posao totalno blokira sabracaj s Vraca, Bosnjak konačno mora shvatiti da je vrijeme za rampu manjinama u Federaciji. Oni to rade a što ne i mi ????
Sto cetalji imaju gadnog podpredsjednika braco draga😄
Ok turcine
đikanska posla
Opstruiši i ti platu ramize...U inat je nemoj primati.
@fanaticos1 Jesi naśo kog češ da upitaš,drinsky1 drvosječu.. 1899-1902 u africi prvi bio a od velike britanije...ali drinsky1 nije prvi koji pada na propagandu njihovu..
Ne kontam ovog Ramiza. Mrzi zemlju u kojoj je rođen. Ramize ako ti ne odgovara RS idi u 24%.
Ortodoxni turcine umrijet ces ali bosanski pasos ces nosit sa sobom hahahahah
@weasel Ja sam rođen u RS, vašu Bosnu poštujem iako nemam ništa sa njom. Ramiz mrzi RS u kojoj je rođen isto kao i ja. To je van pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)