Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Srpska uz pomoc SDA i vasih glasova je usvojila budzet za proslavu dana RSa. A osnivac vase partije je potpisao dokument gdje je legalizovao RS i time hraknuo u lice svakom patrioti u ovoj zemlji.
@weasell nije bosnjacka, nego citav svijet vam je rekao da ste izvrsili genocid i agresiju na susjednu zemlju. Jeli ikada iko od Bosanskih politicara rekao da bi trebalo ici osvajati teritorije Srbije ili Hrvatske. Nije! Jeli ijedan borac otisao da rusi kuci po Srbiji i Hrvatskoj? Nije! Ali su ovi i jedni i drugi dosli nama da ratuju, pale kuce i ubijaju.
@weasell Pa klempojedu rumunski, Sarajevo, tuzla , zenica , glavni gradovi su u rukama Bosnjaka. Kome je bitan neki Zvornik, Prdnjavor i nekakva Šipova i Teslići. Ee okotu genocidni.. Inteligentan si za medalju. Kolko ste bitni i vidljivi i kolko držite seosko-šumska područja, govori i činjenica, da turisti i ne znaju da vlasi žive u Bosni, i uopće i ne zalaze u selendre gdje ste se naselili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ramiza slikali s ledja da ljepsi ispadne haha.
e jesilud hihihihihihi
@edo92 a sta je sa onima koje slikaju sprijeda?vjerovatno zbog toga da nam pokazu kakve krmke sve imamo.
Užasnut sam i stidim se kao pripadnik srpskog naroda, što se danas širom Republike Srpske, a posebno u Banjoj Luci obilježava 9. januar koji je donio puno nesreća i zla narodima u Bosni i Hercegovini - kazao je Vidaković.Pa ima ih koji se stide ,bice nesto od njih
Najsmjesnije je kad petljaju Slobu. Pa nismo mi Srbi u BiH retardirani da nismo i sami znali dici glas proti Alije, islamske deklaracije i razbijanja juge. Yebo vam Slobo mater
Danas je dan Žrtava Genocida u BIH !
Maknite više i ovog Ramiza sa naslovnica. Dosadni ste.
ma lajes ko pas godinama a nikad nista nisi ucinio za srebrenicu i muslimane u rs samo po medijima se blamiras
Ok. Eskimska je, Salkicu. haha
RS je cedo Alije Izetbegovica. Ni Milosevic, ni Karadzic, ni Mladic, nisu nista mogli uciniti na legaliziranju dok im Aljo, na insistiranje Turske, nije stavio potpis (pogledajte svjedocenje ucesnika pregovora u Daytonu, Mire Lazovica). Aljo ozvanicio genocidnu, a sin Bakir je danas finansijski potpomaze
@skoccy koliko god su krvi drugi zlocinci toliko je i alija jer on s njima surovao i izdao narod bih jedini istinski borci sto su bili za suvernu bih to su sefer jovan i ekipa
glupi orangutanu salkicu ciganine kome visi ladica ispod nosa ni tebe takodje niko od nas nista nece pitati a posebno ne VELIKA BRATSKA PRAVOSLAVNA MAJKA RUSIJA !!!
@Kzabih zboris li iz inata, pasjaluka ili nekog revansizma?Meni se cini iz neznanosti.Takvi kao sto si ti, koji ne razmisljaju naj*** najvise.
Dan mentalnih hendikepa u serva.
Jos jedna potvrda da iza svakog zla stoji Srbija
ko bi ti bio i gdje bi ti bio danas ramize da rata nije bilo
@kobajagiJa znaci da svi oni koji nisu dobili pozicije zele rat da bi postigli isto sto su i drugi u ratu postigli.Glup si, a takodje i mnoga druga priopcenja, koja ne svacaju nista, a zbore i previse.
@realnost123 on bi cuvao ovce da nije rata bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jadan si narode kad te ovakav predstavlja idi sline obrise kad pricas
gledaj ovog bandita sa glavom u obliku posude za pišanje...sta se ti javljas koji si nanu fatu isao nagovarati za dodika da proda zemlju ilegalno sagrađenoj crkvi. banditu...
Ramize kome prodaješ m...... za bubrege kad si potrčko Dodikov čim je Dodik došao na vlast u Trebinje dotrčao si da nam najboljeg Ef.U BiH Hodžića zamjeniš koji je prvi od bošnjaka došao u Trebinje i uz našu pomoć bez Turske i IZ obnovio 8 džamija i obavljao sve administrativne poslove ,podigao nar. kuhinju,održavao sve mezare radio od jutra do jutra. A ovaj samo prima stranke od 9 -12 h.