Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRAD SALKIC JE NA ISTOM NIVOU KAO GOVEDO DODIK
SJETILISE UBLEHASI IZKRIMINALNE ORGANIZACIJE SDA DA PRED IZBORE PRICAJU O UTAJI POREZA. STO TO PROTEKLIH GODINA NISTE OBJAVLJIVALI☝️
neno OD 2015 JA SAM CLAN SBB VJERUJ DA NIJE SDA NA VLASTI NEBI BIO U NIJEDNOJ STRANCI☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne pase mu gradjanska RS a gradjanska BiH je ok. Nacionalni interesi samo kad bosnjacima odgovara, kad su tudji u oitanju onda BiH treba bit gradjanska.
A sa Bošnjama se kao može, nalet vam bilo?!
Dosadašnja iskustva pokazuju da je nemoguća saradnja s nanom FATOM !!! Nana ti neda ni MARKE !!!
Ha ha ha kako balije ubacuju Hrvate u priču kad to njima odgovara!! Jadno jadno jadno poturice
hahahah, cuj dosadasnja iskustva, 25 godina u koaliciji i sad shvatio da je nemoguća saradnja s dodikom. Vrlo dobro vi saradjujete kad treba podici kredit kod mmf-a, kad treba podijelit fotelje, tad se grlite bagro izdajnicka
U tamni vilajet,u tamni vilajet. Sarajvo-Tudzla-Zenca. 23%..
2013- 8,5% poturica u Republici Srpskoj. 2018-7,1 poturica u Republici Srpskoj. Opalaa..
.ebo te on a ti njega..nepismeni bolesnjaci su i doveli dodika.. medjun.zajednica mu pomogla a ovi klovnovi sda sbih sdp podrzali a sdp bio u koaliciji..
otkrio toplu vodu
čuj izjave u papka
Ajoj ramize, svaka ti bolan degenek vuće! Otkrkaće ti Baja opet od plate, nesrećo Božija, neplaši ježa golom guzicom!
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Hotmiss.top
U nedelju su izbori i u Brazilu pa voljom naroda neka bude.
A neuron is an electrically excitable cell that receives, processes, and transmits information through electrical and chemical signals. These signals between neurons occur via specialized connections called synapses.
ramize popusi ga crncu