Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ramiz je stari uhljeb koji se bogati na račun siromašnih i neukih seoskih povratnika u podrinjske opstine
Vallahi Ramize ti si mi nesto drag postao 👍, dobro si se ispraksirao. Gledao sam neke emisije svaka čast.
Dosta te vise
Ne mogu te vise gledati
I ti si presao sve mjere
Ramiz Salkić bit će ----------- Glagol "bit" :):):) yebote,...ipak je sve otislo u qurac
lik je potrosen.. spinuju i njega ali nije za tu funkciju... imaju i bolje kabdidate... ludilo vlada u toj sda... lose procjene i improvizacija... nistabolji Sdp, sbb, i dr. lijeve stranke i ove vladajuce...nema pametna covjeka u ponudi niti ce biti
u pravu si
Ja mogu samo reči da sam već danima spriječen da iznesem svoje mišljenje o onome koji unosi smutnju među Bošnjake o onoj koja je supruga ovoga što unosi smutnju, o porodici koja vuče Bošnjake u ''srednji vijek''. ( pročitati Hamine ranije postove ).
Jos samo da nanu Fatu u ovom mandatu zajebes i od tebe ce biti dobar djikan!
SNSD za potpredsjednika Republike Srpske iz reda Ostalih ce kandidovati DZEVADA GALIJASEVICA ! Pa da vidite kako je kad vam neko drugi bira predstavnike !!!!!
kako muzevna celjust i taj pogled ranjene koale
Jedini u Genocidnoj koji smije u facu Im reci sve, podrška Salkicu
@Tursija Zaprdio ti on
Ramiz izgubljeni Nemanjić.
Bravo, ja glasam za ramizbega i volio bi da ima kancelaariju kod nas na Bulozima!!!
To vam je gore nego u federaciji. Uzima glatko jer nema bas nikakvu alternativu. Tamo nema sdp i df i ns da baljezgaju o demokratiji itd
Fato gotova si . Ima.da.ti proda.i kuću i okućnicu SPC.