Kantonalni sud Sarajevo
0
Ramiz Džaferović oslobođen optužbi
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago nama, ispade da imamo najpostenije funkcionere - niti jedan kojem se sudilo nije bio kriv!
Samo ih oslobađajte, a mi ćemo da crnčimo i živimo u strahu... Sramotno sudstvo!
svaka cast ramize !!! narod zna !!! trebate hapsiti prave kriminalce a ne ramiza postenog covjeka !!!
moj stari je radio, a i sad radi, u poreznoj upravi u zenici, i njemu je dzaferovic bio nadredjeni, i on je svojim ocima gledao kako mu se u crnim kesama od smeca nose pare u ured na vrhu zgrade koji je opremljen bolje od obaminog.. u uredu je imao, samo za njega iz ialije dovucen parket i sto i stolice.. ako je iko zasluzio zatvor to je dzaferovic..
Ne ostaje ništa drugo nego gosp. Džaferoviću i sutkinji Zahiragić da poželimo DUG ŽIVOT I TEŠKU BOLEST
SDA-SDP
Ispade da bi ovi vlaxadikusi naseg covjeka osudili ako je radio svoj posao, stoko nacisticko-komunisticka. Znate li vi citati, covjek nije ukrao novac nego je radio svoj posao i usmjeravao novac tamo gdje je najpotrebnije. Covic i Dodik su lopovi i kriminalci i to ne treba dokazivati mnogo onome ko oci ima. Ako vas vode kriminalci ne znaci da je to slucaj kod nas. F off !
Gradjanska neposlusnost bi rjesila sve ... ne treba nista placati ovoj zemlji jer se od tih sredstava pune dzepovi kvazi-eliti tipa Dzaferovic ... OVO JE NJIHOVA DRZAVA NJIH 5% UZIVA DOK OSTALI PREZIVLJAVAJU
Kada bi sutra Dodik trazio raspisivanje referenduma na cijeloj teritoriji BiH u vezi pravosudja PROSAO BI ... vec prekosutra ne bi jer su Bosnje najgluplji narod na zemaljskoj kugli i pamte kao zlatne ribice tako da prekosutra ce cio ovaj cirkus oko Dzaferovica biti zaboravljen.
znate kad ću platiti raćune NIKAD mene terete za 200 km a on oslobođen j.e.b.o vaku državu
B(A)lijina pravna i sekularna država... AAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAHAAAAHHH !!!!
sto ne prođe onaj Dodikov referendum za pravosuđe
sumnjao = pomislio
FUJ! FUJ! FUJ! Ma narod je kriv za sve ovo što mu se danas dešava! Nisam ni sumnjao da će kriminalac biti optužen jer koji to jeste? Zato narode, šuti i trpi, i jedi go.vna! Glupljeg naroda nema na dunjaluku cijelom. Strahota!
KAD UKRADES 10 000 MARAKA TI SI LOPOV. KAD UKRADES 100 000 MARAKA TI SI KRIMINALAC, A KAD UKRADES 1 000 000 ONDA SI BIZNISMEN! OVAJ RAMIZ JE OCITO VELLLIIIIIKIIIII BIZNISMEN. POZDRAV IZ STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA I HZ HB
OVO JE OGROMNA SRAMOTA ZA SUDSTVO I DRŽAVU!!! I na kraju će se sudski troškovi naplatiti iz budžeta koji puni narod! Koje li ironije! ZA LIJEKOVA VAM TREBALO!!!
Sustvo korumpirano pomitljivo 1000% , znam iz iskustva sudije su lopovi stoga i jest ovako....