Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji povratnici? Ti iz Janje su bili lojalni u ratu pa su tu i bili cijelo vrijeme. Al daj da se malo zakuva preko novina, povratnici plus kabinet za vjeronauku. Sad će dole ispod biti 300 komentara svađe na nacionalnoj osnovi...
@jt Lažeš. U Janji je ostalo samo par porodica za vrijeme rata jer nisu smjeli izaći. Služili su za slikanje i pokazivanje nekakvog suživota u Bijeljini i Janji. Poslije rata se vratilo više od trećine Janje, nekih 4 000 ja mislim. Neka me neko ispravi ako griješim.
Opet kabinet za vjeronauku? Opet? Pa vi ste ludi ka niko prije vas sve vam j*bem.
izgleda da je to najnajnajnajvazniji predmet u skoli a i ovo igraliste kaze za povratnicku djecu........pa valjda ce se sva djeca tu igrati........
@ogledalce Naravno da povratnickoj djeci treba pomoci no ne mogu vjerovati da je najveca potreba te pa i sve djece najnoviji i najmoderniji kabinet za vjeronauku. Pa je li to osnovna skola ili bogoslovija? Neka propadaju kabineti za fiziku, za hemiju, za istoriju, no samo neka ne propadne za vjeronauku to bi zaista bio uzas kome nema ravnog.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)