Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu je i debeli bagerista koji na račun funkcije lovi goraždanske i ustikoljanske radodajke.
Izgradnja ovih zgrada se radi donatorskim sredstvima EU putem Regionalnog program preko ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH koje je investitor.Federalno ministarstvo je samo implementator tog prograna.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/banovici-zavrseni-infrastrukturni-projekti-uruceni-kljucevi-korisnicima-kolektivnih-centara/210908067
Jel MI VRACAMO nekoga ili SELIMO?!?!?!?!?!?! Koji kujac?? Hebem li ti Alija maaajku !
Lično reklamiranje za radove koji se izvode državnim novcem
Ometanje Zaustavlja je izgradnje Tunela Hranjen je upravo protiv izbjeglica i povratka.Povratnici i svi oni koji su se dvoumili su izgubili i posljednu nadu, da ce ovaj Kraj zaziviti i da ce Regonalna a poslije i medjunarodna cesta Ozivjeti raseljna podrucja. TUNEL HRANJE JE DIREKTNA SABOTTAZA VISOKUH FUNKCINERA NA VLASTI !!!
https://www.klix.ba/vijesti/bih/banovici-zavrseni-infrastrukturni-projekti-uruceni-kljucevi-korisnicima-kolektivnih-centara/210908067.....Mislis POVRATNICIMA se pravi po 3x kuce?? Cuj povratnici...