Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hayat Grupa je postala vlasnik Klixa 2013. godine, kada su kupili većinski udio u stranici od strane prethodnog vlasnika." - OpenAI. Probajte, ko čarobna kugla ima sve odgovore na sva pitanja.
"Hayat Grupa se sastoji od Hayat Televizije, Hayat Plus televizije, Hayat FM radio stanice, Klixa, i Hayatovog portal za vijesti." na pitanje ko čini Hayat Grupu.
govori bosanski bolje od mene, ahahaha. Pa ovo je ludo totalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko ovaj bitan da ga se nešta pita,izgleda Bošnjak može biti samo u sda,ili oni imaju mjernu jedinicu za određivanje koeficijenta bošnjaštva
Bosnjak, Hrvat ili Srbin moze biti clan bilo koje partije, a ne samo sda, hdz i snsd. Sda gura hrvatima komsica, a vamo se vazda nesto bune.
ovi iz sda baš nimalo nemaju dostojanstva..
Placao vam predizborne kampanje i sad vam ne valja
ovog sad da ste svi pitali nemojte da se za je ajete
Blizu je PETAK 13
Ko bi reko, kobili se nado.
Žabac ga žabi na lokvanju zabi
Sazvati Bošnjački kongres da se riješe neke stvari i da narod zna šta se dešava. Koliko vidim ljudi koji se ne izjašnjavaju kao Bošnjaci zauzimaju Bošnjačke pozicije. Izborna prevara!
Edinu Ramiću odgovara svaka persona jos ako vidi da ina koristi od njega...kao od Nermina Nikšića 2014-te kad mu je Nikšić dao traktor s priključcima i registrova ga na brata Muju Ramića iz Osmaka
Znaci Bošnjaci iz RS nisu Bošnjaci prema SDA
Pozdravio te Djed Mraz
A koji si ti faktor pa da cijenis tu situaciju.
Kmeeee kmeeee. Sad greskom okrenem Hayat - gledao plač i kuknjavu nekog SDA tajkunčića.
Komšića isto nisu birali Hrvati, pa sad dolazi sve na račun. A ko je kriv za sve to? Ako su sad Hurtića birali Srbi onda će isto raditi za njih a ne za one za koje se izdaje
Gledaj ljepotana vjecitog budzetlije i uhljeba