Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propisno razbio nepismene Dodikistance.
@BegovskaSablja105 a on i njegova stranka su sad ok? E moj narode, brzo zaboravljaš
Kojoj vlasti, koliko ima ovlaštenja i ministarstava i novca na računu Republika Srpska, a koliko državna zajednica? Lupaš ko maksim. Dodiku je narod dao dovoljan broj u Parlamentu BiH da bez njega ništa ne može da se donese, a što neki smatraju da bez obzira na to mogu na kvarnjaka održavati sadašnji saziv i Savjez ministara kako se SDS i PDP ne bi ugasili, to je drugo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
163KM manjoentitetski troprst Dodikistanci na aparatima i agregatima.
Hvala Allahu na SDA
Dobro je rekao, NAMA SE NE ŽURI, MI SMO U VLASTI! Zaboli i njega i stranku za sve ostalo osim za lovu i moć.
Izu ih iz opanaka sve odreda.vlahahhahahahah
Bravo Edine!
Bez obzira sto si SDA kadar odradio si to flegmanski,bas kako njih najvise i boli da vide ko su i sta su i gdje se u ovom momentu nalaze!
Hoće jezik pravo. Čuj, nama se ne žuri, mi smo svakako u vlasti. Hahah... a to što država trpi posljedice tehničkog mandata, što ni budžet ne možete usvojiti, to nikome ništa, bitno da su "vaši" u foteljama.
sda nikad nisam gotivio ni ratu ni poslje rata ali ovovje dobro receno, milojko mhenja stavove i misljenja ko ja carape. btw u zadnje vrijeme je milojko jako nervozan, sto li pitam se. milojko zna sta se valja iza brda i vidi da mu je istekao rok trajanja. milojko se usmrdio i pokusava na sve nacine da produzi rok trajanja ali mu ne uspjeva. na kraju ce zavrsiti ko martic
Oštro na prvu,nema šta svaka cast momcino..
Bravo majstore nisam te gotivio jer si seljacina,ali si ovo gospodski uradio svaka čast,rasutio si ih
@fbUser1566555878 SDA bošnjaci su jedino inteligentni kako natrpati sebi u džep.
Ramiću , SDA odmah da odgovori na ovu smjenu, i zajedno sa parterima da smjeni Radmanovića s mjesta zamjenika predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH. A , međ. zajednica i Incko kao jedini tumač Deytona ( nije to Milojko , nego Incko) , da protumači ova neustavna i štetna ponašanja samozvanog ba-je , te da daju odgovor...
SDA, SNSD I HDZ, ove tri stranke su gore od kuge.
Ramic ne konta dfa ce sa ucjenama samo ubrzati raspad drzave. Dodje mi da pomislim da ga prizeljkuju.
@gooUser1568441967 Čekaj paša. Dodik i Čović non-stop pljuju u lice Bošnjacima i prijete. A Bošnjaci trebaju da idu drugima niz dlaku i da šute jel?
možda jedini pošteni član sda..
Servi u Subotu idu kod Vučića na razradu programa velike Servije.Da ima imlo inteligencije kod Bošnjačkih političara na taj isti dan bi se trebali pokupiti na avion pa u Prištinu na dogovore.Pa onda da čujemo čkapioustog kako plače.
Koji kvarnjak. U Federaciji ministar, u RS poslanik a dok je bio službenik u Osmacima OSUĐEN za zloupotrebu službenog položaja. Povratnici ne brinite, ovaj vlada u oba entiteta.
@Memo88 možeš da mu popušiš u oba entiteta...brinemo za tebe kako ćeš to sve stići