Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se Nasa Stranka ne bori protiv ovog rusenja drzave nego su se samo ogradili???
Zato sto je Nasa stranka pod upravom Pedje Kojovica i Bojana Bajica.Oni zele da uniste bice Bosnjaka.Zato su i formirani.
a jest vam Naša stranka trn u oku. Svim naporima želite da je oblatite. Bolje se zapitajte na kakvim jeftinim političkim izjavama se skupljaju poeni vaših lidera.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Covjek ima onu stvar i kaze im u facu u po Banja Luke ,mnogi trebaju uciti od Edina Ramica Lava Bosnjackog
Fakat ja procitao “ Ramić poručio vlaSima RS-a..”🤣🤣🤣☝️
Lako je suplju prosipat.de radi nesto.djeco bjezite u njemacku.ovi ce vas u rat poslati...
treba teladima objasniti..sve su to fakultetski kupljeni studenti..
Nasa stranka je napravljena da razbije bosnjake
Naravno da će entitet "rs" ostati na 49% teritorije BIH, to nije uopšte predmet diskusije, lojavi vlasi samo prave paniku i pozivaju na sukobe jer vide da su doživjeli demografski slom, pa da spasi šta se spasiti da, imaju još par godina fore ali i to se približava, koliko će samo vlaha izginuti radi dodika..
Država se neće srušiti. Rata neće biti, na veliku žalost pojedinaca. Al će zato za 2-3 mjeseca pdv biti 23%. Majmuni su beskonačno pametniji od vas ovaca
NAKON ovih vijesti iz Skupstine RS, ja mislim da je Pedja Kojovic i PausalForto vec spakovali kofere da bjeze u Ameriku, ali nema vise bjezanja kao prije, kad hoces biti Premijer ima da se boris za drzavu BiH jer nasa Policija ce odmah blokirati i postaviti punktove na Aerodromu Sarajevo i na Ivan sedlu, pa nece ovaj put umaci PausalForto i SDP/NS dezerteri i pobjegulje. Sve cemo ih u prve redove poslati da dokazu jednom i oni svoj patriotizam a ne da budu uvijek jade i dezerteri.
Nasa stranka je osnovana u Rudom i ona je zaduzena da onemoguci eventualnu odbranu BiH od secesije ili agresije, pa je za njihovog Predajednika izabran tajni agent srpske teroristicke sluzbe BIA Pedja Kojovic sa Sokoca, koji predano izvrsava sve naredbe i zapovijedi svojih pretpostavljenih. Nikada se iz te njihove stranke ne oglasavaju kad je ugrozena drzava, niti kada se napadaju povratnici u RS, ni kada se napadaju Hodze ili Dzamije. Njihova zadaca je da sprijece svaki vid napretka u BiH.
😂
Ma I mjesna zajednica ima teritoriju 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂mogu da seru,mlate,bacaju šuplju ali jedno moraju da znaju 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦to moraju da postuju hahahhah ustav se mora postovat ustvari ne moraju ali to ce biti koleteralna steta hahahah ode Rs.
@libero jos jedno da probam objasnit mrziteljima BiH,to je multietnična zemlja koja je priznata bez entiteta pa nemoj ako pretjeraju ode ŠABAN ENTITET😂😂😂😂😂
sve probosanske strane trebaju da traze da incko ide odavde i da ga tuze medjunarodnim sudovima za podrzavanje i podstrekavanje na izazivanje ratne opasnosti i vrijedjanje zrtava ratnih zlocina i genocida
http://euforbih.org/eufor/
ako dodik i njegovih 40 razbojnika ne budu uhapseni treba obustaviti sve kontakte sa inckom i ohr om uopste a incka proglasiti personom non grata jer ovo je gora situacija nego pred rat sada presudjeni hoce opet da kolju i ubijaju i da dijele drzavu
Da se sjecas kako je bilo pred ne bi to pisao.
Hebem klixu svim uposlenicima mamu sto mi brisu lajkove s proslog komentara dabogda vam se redakcija zapalila a vi sa njom!!!
Pa i jeste show za gradjana, ali ne one upucene nego glupave, a tih je nazalost mnogo. Izborna je godinja ljudi! Nemojte se paliti na đikanske neartikulisane zvukove. Pao rejting i treba ga nekako refrešovati.