Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nit je zvizdic uspjesan predsjedavajuci, niti je ona uspjesan menadzer na kcusu koji nema vate i zavoja. A niti si ti uspjesan ministar. Sta je ovim ublehama definicija uspijeha, to samo oni znaju.
Posljednja bošnjačka nada Željko Komšić bi se mogao kandidirati narednih 8 godina za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, jer Džafer nema ni teoretrkih šansi pored Radončića, pogotovu što dolazi iz izofirane SDA, Radončiću se jedino može suprotstaviti naš Željko., kao kandidat, inače će sve pomesti Bećirević.
Sretan rodjendan, gospodine Fahrudine! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Sretan rođendan budućem članu Predsjedništva BIH!
Samo vratiti profesoricu!! SDA bez zena nista ne moze. A realno od svih kandidata,ona je NAJBOLJA!! ZENA, HRABRA, PAMETNA. Sta je problem? Je li jedini "grijeh" sto je Izetbegovic?? Ne mogu vjerovati da ovi iz SDA ne kontaju da bez nje 100% gube!
Sebiju treba vratiti konvencijom!Ona je jedina osoba koja ovu drzavu moze izvuci.Primjer je KCUS od kojeg je napravila svjetsku bolnicu.
SRETAN ROĐENDAN GOSPODINU RADONČIĆU, ŽELIMO TI ZDRAVLJA I U OKTOBRU POBJEDU.
ministar - supozitorij
SRETAN ROĐENDAN NAŠEM BUDUĆEM PREDSJEDNIKU FAHRUDINU RADONČIĆU!!!
Predsjednice nas, sretan ti rodjendan i ako Bog da i oktobru do pobjede🍀
SRETAN ROĐENDAN PREDSJEDNICE NAS!!!
SRRETAN RODJENDAN GOSP.RADONCICU U ZDRAVLJU I RAHATLUKU PROSLAVILI JOS MNOGO MNOGO RODJENDANA!! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Sretan rodjendan predsjednice!!!! 🍀🍀🍀🍀🍀
sretan rodjendan predsjednice Fahrudine Radoncicu!!! do pobjede u oktobru, moja zelja za Vas rodjendan!!! 🍀🍀🍀🍀🍀
Lijepo je vidjeti sve ove cestitke. Ne mora niko priznati. Lider se voli. Za lidera se gine. Po ovome se vidi ko je kakav covjek, i kakvim režimom se vodi pojedina politička partija. SDA potčinjenici se vole licemjerno, otimaju za stolicu i rodjenu majku bi izdali. Cestitam rodjendan Fahrudinu Radončiću, ali još više mu čestitam na ovoj veličini koju ima i podršci...
Sretan rođendan budućem članu predsjedništva