Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno zapušten grad..
Ne znam koliko si u Travniku i sta znas o njemu ali u zadnjih par godina su stalno aktuelni radovi. Dosta objekata se renoviralo, izgradili.. I putevi su obnovljeni
U Travniku su pitice, manje korišten termin ramazanlije, ali nikako somuni.
Svi travničani bez obzira na nacionalnost se vesele ramazanu i nadolazećem Bajramu, kao i ostalim praznicima koje slavimo uvijek skupa. To je naše nasljeđe nas travničana.
Travnik, grad 6 univerziteta.
Travnik je propao k'o star kauč.Žalim samog sebe što upravo u tom blatu od grada i sam živim!
Zar ovo nije stolni Hrvatski grad kako reče promicatelj Europejskih vrijednosti?
Nekad kraljevski grad.!
AKO VAM JE TRAVNIK LIJEP I AKO MISLITE DA TAMO OMA ZIVOTA SEM BUDTLIJA JA CU SAD PRODATI STAN U SARAJEVU I OTICI TAMO JER SE PISAM NA SARAJEVO. SVI VI PISETE LIJEPI TRAVNIK,TUZLA,BISEGRAD,GORAZDE. DOLE NOMSD NIKL NIJE DOSELIO POSLIJE RATA. LJUDE NISI MOGAO PUŠKOM OTJERATI NAZAD. U SARAJEVU SU DIZALI ŠATORE U PREDHRADJIMA DA SE NE VRATE JER TAMO NEMA ZIVOTA.
Kako se samo to pokušava prezentirati narodu... Travnik kao 90% skoro da ne treba imati status grada pi broju stanovnika. Kao što gore reče neko zapušten,firme propale opljačkan on sda i hdza,ljudi ugurani u torove ko ovce ako ko ima jesti to su ove budzetlije a velika većina pruje državu u kojoj je rodjena
Ne znam zasto postoji sat, mora top gruhnut da nepismeni ljakani znaju da je iftar. Lijepo gledas koliko je sati i iftaris, ne mora se pucat..
Slažem se sa tobom. Svaki put kad grune top stresem se ko u ona ratna vremena. U Travniku koliko živim u njemu preko 50 godina svi smo izlazili ispred kuca ili na prozor i gledali kad će se upaliti kandilji, a ovo je izluđivanje kad pukne top. Strašno. Vraćamo se 500 godina unazad.
Bazduljev grad. Halepov grad.
Dusmani, moj Travnik ce uvijek biti prelijep i svi gradovi oko njega i citava BiH, najljepsa 💙🤍💙💛💙💛
neki kazu da se onai izglasani nacelnik ios ustaie zmezarlja do opstine i isplacuie mu se plata
iednom ce ovo sve propasti i ostace samo izborni plakati i utucena deca.....
U travniku je rođen šu*ak muharem bazdulj. A jos veca Šupčiina ivo andric.
I još Josip i brat mu Pejaković i tata Ćiro Blažević i Seid Memić Vajta i Tomislav Ladan (nije rođen) je djetinjstvo proveo u Travniku. Poslije drugog sv. rata u Travniku je bila strukovna škola. Mali jeste al je dao mnogo više no što je velik. I da,s obzirom da sam uvjeren da od Andrića ništa pročitao il razumio ,ubijeđen sam da nemaš pojma ni ko je bio Tomislav Ladan.
A šta si ti AlahovaKandzija. Koju si ti školu završio, jesi li išta postigao sem što blatiš našeg nobelovca koji je sav svoj novac koji je dobio od nagrade kao nobelovac darovao Bosni i Hercegovini a nije kao ostali u vrećama krao novac i zlato od svog naroda. Pametnom dosta.
mali islamabad u pozadini izgleda veoma u skladu sa 21 v. i jako evropski zar ne?
Jah