Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje dok ne bude rat najkrvaviji ikada, dok ne izginemo ko paprike na mrazu nema mira. Pa svi hoce neke velike drzave??? Mamlazi ih podržavaju, i oni trebaju prvi na liniju! Hebo vam konflikt maiku, a i vama koji se lozite na ovo. Poginulo je milion ljudi zbog vasih bolesnih planova!? Na Balkanu treba jedna velika drzava i kraj!!! Ujedinjeni Slaveni!
Kad cujem to dajem Srbima pravo
Fukara do fukare. Ali narodu treba igara.
Čestitke
Rama Vucicev pajdo, olos i jedan i drugi.
Imaju veće šanse da naprave Albanski Svet, više nego Srpski
Rama, Dritan, Vučić, Ana, Soroš, Macron..., imaju nekakve zajedničke konekcije i nešto mute.
To ti je to. Albanija hoce da pravi veliku Albaniju, sa time sto hoce teritoriju Kosova i dio Makedonije. Srbija hoce veliku Srbiju sa Kosovom i Bosnom. Hrvatska hoce NDH sa djelom BiH i ode sve u tri lijepe.
Nek samo BiH ne diraju
Vala albanci i kosovari misle samo na sebe… a na nama ce svoditi racune… rs ceka kao poklon u zamjenu za kosovo..
Kosovo je srce Albanije