Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druže Rakulj, nisu penzioneri u RS odbačeni od društva, taman posla! Na znanje vam je: Društvo zajedno sa penzionerima, omladinom i djecom je odbačeno od strane Dodoka, Vlade RS, Narodne (?) Skupštine RS i svih onih koji nisu platili poreze i razreze i sve ono što penzioner itekako plati prvo, pa šta mu ostane za preživljavanje. Ta fela radi za sebe, za svoje, kako kažu. Druže Rakulj ti izgleda nisi njihov.
šta ima veze što je penzionerima i ljudima loše u rs-u, bitno je da postoji republika srpska. vjerovatno i kad budu crkavali od gladi imat će isto mišljenje. srbi su bili uvijek specifičan narod - od nevjerovatno talentiranih ljudi to totalnih debila, više manje kod svih naroda je tako ali kod srba je ta amplituda izrazito izražena.
Pa na sljedecim izborima opet glasajte za Dodika ........
Pa opet glas dadnite Dodiku..penzioneri ce uzivati!!