Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senad jos toga dosta cuva u naftalinu jer mu novinarska profesija odredzuje kad ce objaviti kao sto dosad . Revizija , Osmica, lazne diplome , korupcija, respiratori, ma ima on toga na izvoz iz Bosansko Hercegovackog politickog lonca . Jedino me iznenadzuje mi kao gradzani da smo totalno hladnokrvni i nezainteresovani , jer nepokazujemo revolt na bahatno ponasanje politicara.
senad govori sto vecina misli
Svu slavu na ratu zaradio, i jos gura ratne teme samo da ostane u fokusu
Senade de malo zaviri i u druge kantone SBK,HNK..
Senade spasio si se od od prvog Raka, ali nećeš od drugog raka koji su zaslužio.
Sve po dogovoru. Rak bi DA KAO NAPDENE A SENAD BI DA SE KAO BRANI. Senade procitan si, jos jedan Galijasevic na putu destabilizacije BIH i jacanja cetnickog pokreta. Pokazi nam neku svoju ratnu reportazu sa terena!!! One reportaze iz bunkera RTVBIH smo vec vidjeli. Najznacajnija je ona kad je doveo Fikreta Abdica u studio kad je Alija bio uhapsen. Boze mili zasto ga je doveo? Pravo pitanje ej ko ga je sprijecio.
SDA na aparatima
Senade spasio si se od od prvog Raka, ali nećeš od drugog raka koji su zaslužio
zasluzio je Pulicerovu nagradu sto prica istinu pored pritiska tvojih istomisljenika koji su ga terorisali godinama
Nenad Đogo Smrdifejzović je medjski reketaš i narkoman koji patološki mrzi Bošnjake. Rat je proveo u atomskom skloništu zgrade RTV-a i nema ni jedne reportaže sa terena iz opkoljenog Sarajeva. Doveo u studio Fikreta Abdića kako bi mu Izetbegović predao vlast kada je bio uhapšen u Lukavici. Danas istu stvar radi i u miru, čovjek u čijem studiju je nastala zloglasna izdajnička trojka
Čovjek koji je medijski pumpao slučaj Memić, Smajlović i Respiratore samo kako bi srušio SDA. Ovaj smrad, perverznjak i narkoman je na platnoj listi BIA-e i još nekih službi. Svjesno ruši ovo društvo, državu, Bošnjake i Islamsku Zajednicu. Sve radi po zadatku. Vrlo malo kritikuje sile koje nasrću na Bosnu i Bošnjake. On i jugobàlije sa muslimànskim imenima koje ga gledaju i koji mu svaki drugi vikend gostuju su rak rana unutar bošnjačkog naroda.
Đesi Veliki Bošnjak, ovaj Srbine, šta ima. Jel i ti srbuješ ili bošnjačiš, kako nazivate to dizanje vaše nacije u oblake, a sve ostale ljude svrstavate u živorinje. A sad sam se sjetio, pa to je NACIONALIZAM
Dok je Radoncica, Covica i Dodika bit će i fake tv-a
Trebali ste ovom lopovu i krminlcu oduzet televiziju! To je jedan lajavi kriminalac koji je pokrao televiziju BiH, koji se obogatio milionskim nekretninama u BiH a sada i u Turskoj. Gdje je sudstvo da ispita odakle desetine miliona ovom bijedniku?
I Senad je foler citiram Faćka
Senade vrati ljudima pare koje dugujes!
RAK ne donosi presudu. Novinari klixa bi zaista trebali nauciti opcu terminologiju. Ovako ispadate neznalice i mahalski novinari. Presudu donosi SAMO sud. RAK je mogao donijeti samo rjesenje.
RAK ima ovlasti po zakonu da izriče kazneSamo je tebi IQ broj dječijih cipela...
Đaba Senada proganjaše zbog jednog henocidnog goooovnetaaaaa
Njemu treba ugasiti televiziju. Smrad. Svako malo objavljuje rat. Ne zaboravite da je osoba godišnje za njega Nikoli na Balaban doktorica ubica