Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte ovaj link i bit ce Vam jasno kako se radi snizenje cijena! http://www.telecom.ba/info/novosti/odluka_sms.pdf Naime, cijene slanja SMS poruka u inostranstvo povecane su za vise od 100%!!!!
Kako ce biti bolje kada RAK regulira cirkulaciju novca telecomu u BiH. Od kojeg RAK-a nekom bi bolje?!
Ne vjeruj BH Telekomu!
ja nemam mobitela pa me boli kurac za sve ovo
ovo i nije prava konkurencija. svaki operater je zadrzao "svoju" teritoriju. zasto nisu dozvolili veci broj operatera. napr. 5.
Bewlajsuze 100% si upravu!! Mi smo jedina mobilna mreža u svijetu koja nema MMS, surfanje internetom i slane mail poruka! Sramota za BiH Telecom! Ovo što nam nude je presmiješno. Sve mreže u svijetu ljeti daju 50% popusta na sms, ali BiH Telecom ne, jer time nemogu pljačkati građane! I pad sistema za praznike je izrežiran, kako bi mogli što više opljačkati građane koje koriste mobitele.
e haj da i rak more valjat
ma sipak su oni smanjili samo smanjili one pakete koji im slabo idu a bas ce mo vidjeti kada ce mo dobiti MMS i neke "nove" opcije na mobitelima.. ljudi uvode cuda u svjetu kod nas mobitel ima malo vise opcija od govornice hehehe
Ja te povoljnije cijene nisam primjetio.