Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba klix zabraniti mladjima od 18 godina
Ako misliš na duhovnu zrelost od 18 godina, dovodiš u pitanje opstanak klixa.
@markkknopfler ucice ih roditelji kod kuce, kao i do sada. komentari djece su samo odraz kucne atmosfere.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta je sa gatarama.
U mene mi babo ne zna ni šifre za "one" kanale, pa malo, malo govori, de mali naštimaj mi onaj sa onom ženom (njemu sve iste). E sad da vidimo tehničku zaštitu protiv maloljetnika i iza 24 sata kad se uobičajeno omladina vraća iz votaži...
Jao pa ja se gnušam. 😂 Mirzetin život će izgubiti svu smisao. Nemojte molim vas!
Konacno nesto pametno i od njih!!!
Sreca pa ne mozete internet zatamniti, a rado bi da mozete. Da se razumijemo, ne gledam ovo uopste, ali ko zeli da gleda, sto mu onemogucavate? Sreca pa postoje servisi kao sto su Netflix i sl.
Ne može RAK određivati šta će ko gledati ! Ja ne želim gvledati
neka i treba
ma zabrani skroz, plus ove zvijezde ovakvne , onakve, sve zabranit
Bravo!
Sto se mene tice niste trebali zatvarati, ja taj skec nisam nikada ni gledao.
Koliko je nasijeh u Raqi..
Nikad kraj mjesanja ove vlade u stvarima koje ih se ne ticu, samo jos fali da mi kazu u kojoj pozi je dozvoljeno da serem i vrh........
Babo uzo 5%
Najlakse je zabraniti. Daleko od toga da mi je to smece interesantno, ali zar je moguce da ovi govnari odlucuju sta ja smijem gledati a sta ne, a placam kablovsku televiziju svojim parama? Ionako sport gledam preko interneta. Crknite. Evo ja u BL, zelim da gledam neku utakmicu npr Hrvatske u fudbalu i ovi govnari su odlucili da za svoje pare ne mogu to da gledam. Srbiju prenosi RTRS. Ko ste vi da branite nekome sta ce da radi za svoje pare? Ova nakaza od zemlje puca po svim savovima.
@neednolog jesi li procitao cijeli tekst ili samo naslov? hajde sada polako, recenicu po recenicu
Da roditelji rade svoj posao i brane djeci da gledaju ovo smece do ovoga ne bi doslo. Djecu kao buducnost drzave treba izlagati pravim stvarima, a ako to nece roditelji ima ko hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
E aferim!