Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgore je sto je Fuj tv toliko isprala mozak Bosnjacima jos od vremena onog pjane Bakira seset minuta,da njima ova kazna djeluje kao urota srpsko hrvstsks, kmeeee
Zato i ne gledam TV godinama uvijek izvještavaju o lošem kod drugih a a kod sebe samo pozitivne stvari prenose.A puna im usta neovisnosti .Mislim na sve televizije ne samo za FTV.
Ovo je bila blaga varijanta onog sto se stvarno desavalo. Krvoločna stvorenja su i sada. Samo nemaju priliku i nece je ako Bog da nikada vise imati. Embargo je mogao biti jednom, nece vise...sigurno.
Jadni Hrvati opet na marginama ...
Dakle, sada je kažnjivo kada govoriš istinu.
Kao fazon slagali
Sve je to veliko njesra!
Jos jedan dokaz da Federalna televizija huslacki fasisticka TV.Da su ikako mogli da ih ne osude uradili bi to ali je bilo previse ocito.
@danko.marin suočavanje s istinom se ne smatra huškanjem naprotiv to se smatra suzbijanjem postojećeg fašizma koji je doveo do tih pojava u prošlosti.
Pa nisu ni slagali ništa 🖕🏻
Direktor raka borac RS-a Kovac bivsi nacelnik Lukavice
Opće poznato je da je FTV isključivo islamofašističa hušhačka mašinerija velikobošnjačkog hegemonizma usmjerena prema svima nemuslimanima u ovom protektoratu zvanom biH
@ABBLI taj fašizam ne postoji. Postoje samo oni osuđeni u Hagu, a znamo odakle i iz kojih država su, i ko ih je podržavao u BiH.
Ovo je stvarno smješno, kažnjavaju jedni druge preko ledja gradjana, koji zaradjuju plate i za jedne i za druge, a sada trebaju zaraditi i za kaznu
To rade otkako postoje
Nema ovaj RAK je sramota. Ovo za što su kažnjeni je najveća istina potrebna nagluvim bošnjama.
Pa da, ta nije HDZ prijavio
Ko bi rekao da se smije kazniti bakirvizija...
Tako to biva kad zivis u Lapsus -drzavici : Najbolju i najprofesionalniju Tv u Bih -Genocidas direktor RAKA ,upozorava da ne smiju govoriti istinu o genocidaskim -zlocinima !