Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
druže raife, pregazilo te vrijeme, jugoslavenska ideja i brratstvo jedinstvo propali su 1991. godine
nisu bas 91. ali od 92. do 95. je svakim metkom vise propadalo:)
Samo zahvaljujući ZAVNOBIH-u Bosna i Hercegovina opstaje, jeb* Dejton.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja "K L I X" nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. Ni Englezi nisu ništa bolji - oni su stari "sponzori" Srba (koje ponekad malko i bombarduju) i najnoviji "stanari" kojima Rim renta Bosnu tj. "Balkan" (za Rimljane uvijek i samo - Iliriju!). http://is.gd/sW9lTx
Mogu samo ovo reci,hvala dragom Bogu ova bagra ljudska,kao ovaj Rajko Dizdarevic( vlah jedan kroz jedan) izumire
Ovakva komunisticko-cetnicka krmad koja nosi muslimanska imena su najveca olos ljudska ,koji Beogradu na noge padaju i ponizavaju sve bosnjacko,olos moze samo sanjat bratstvo,nema ga do Sudnjeg dana vise,da se bratimimo sa onima sto nas ko kokosi ubijase 3 godine.Idi ljudski izmetu malo prosetaj do Tomasice da vidis sta su nasa "braca" srbi uradili...
Prestanite srati, ova zemlja je potpisom Dejtona sebe uništila, i svi zajedno ćemo da odemo u 3 pičke materin.
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom izdrkanom svetosavskom paščetu koje misli da ta izdrkotina treba da postoji
Kojom zajednistvu pa na 60% Bosne i Hercegovine viore zasteve susjednih zemalja. Sto stalno krive sva tri naroda za postojece politicko stanje u BiH. Kad se zna da bi sve bilo lakse i bolje da imamo politicki sistem kao Hrvatska i Srbija. Jedini narod u BiH koji podrzava i srcem i dusom cijelovitu BiH su Bosnjaci. Ali mi Bosnjaci moramo uvazavat hrvtaski i srpski interes u Bosni. Ja sam mislio u BiH postoji samo bosanski interes odakle srpski i hrvatski interes u BiH?
A na kojim izborima su izabrani vijecnici ZAVNOBIH-a? Na osnovu cega su oni sebi dali za pravo da predstavljaju cijele narode? Kako sada znati da je to zaista bila volja naroda, kad narodi nisu na te vijecnike prenijeli svoje suverenitete?
pravo pitanje...
gdje si bio Rajife kad je na bosnjackom narodu izvrsen bio genocid ???
od strane tvojih komunjara i JNA
Kakav ZAVNOBIH, to je odavno preslo u ZOVN'O BIH al' nemam vise koga. je li tako Raife? :-D Isto kao i ona planska komisija BiH. Kako nema planiranja u BiH ostade samo - PLAK'O BIH.
Cudno je kako je Balkan "iznjedrio" samo jednog jakog vodju u par stotina godina.
kojeg?
ćiro blažević, hahahaha
29. august 1189. godine je najznacajniji dan za drzavnost BiH.
Šta je tako bitno na tom datumu, da nam nisu možda tad uveli struju??? Mnogo ga seremo, još malo kako smo počeli BiH će biti starija od Egipta i Grčke.
O đes Gajtane??? Jes to naučio u večernjoj školi??? :-)))
Dejton je ponistio ZAVNOBIH, ko god je pri sebi zna da je ovo istina. Komite i dezorjentisano-zbunjeni "demokrate muslimani" nam uporno i do daljnjeg prodaju maglu!
cuj ovog komunjare zar si jos uvijek ziv :)