Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponavljaš se brate Martine. Odmori malo. Izbori su prošli kako su prošli, jasno je da samo ako Čović ostane uz Dodika ti možeš u vlast. Čisto sumnjam da će se to desiti i da će Čović dopustiti da HDZ još jedan mandat presjedi u opoziciji. Mada je prema ponašanju to i te kako zaslužio.
Ako cemo iskreno, narodi u BiH ne zasluzuju politicara kao sto je gospodin Martin Raguz. I niko nema prava da se ljuti zbog ovakve izjave jer su to posljednji izbori pokazali. Da ne ispadnem total negativa, ipak vjerujem da ce se svijest pripadnika svih naroda, odnosno gradjana BiH, u skoroj buducnosti mijenjati na bolje. Razlog je sto nekome treba malo vise vremena da mu iz dupeta dodje u glavu. Nacionalizam se ipak ne moze namazati na krisku kruha.
Raguž je čovjek kojem bih sutra povjerila Vladu Federacije BiH!. Hrvat par ekselans, ali i Bosanac i Hercegovac!
Ma ona bi dala i Karadzicu samo da ima priliku da cuje njegove ideje i prijedloge.
A ti mlada inače imaš iskustva u "povjeravanju" vlada? Posebno su tvoje vlade bile uspješne, tako da možeš stručno i odgovorno da tvrdiš da bi Martin bio dobar premijer? Ok je imat svoj stav, ali davati nekakve bombastične izjave i dodavati nekakve smješnosti "Hrvat par ekselans" je krajnje komično. Glasala sam za Martina, tek onako usput rečeno.
Gorčin! :D
Toga ovdje nema, a dok ne bude neće ništa na bolje ni ići.
Martin Bošnjak
Tip i jest Hrvat. Sarkazam.